fbpx

Apartament Bucuresti - Amenajare interioara in stil modern 1

share

Am realizat recent proiectul 3D de design interior pentru un apartament situat in Bucuresti, proiect pe care il vom si implementa in curand. Dupa discutia prealabila cu proprietarul am ales sa abordam un stil modern cu accente de culori pastelate.

Livingul si diningul se afla intr-un open space in care am utilizat culori naturale pe care am ales sa le constrastam cu accente de culoare de fuchsia si verde inchis.

Biblioteca supradimensionata si neincarcata in acelasi timp creeaza senzatia de spatiu. Mobilierul este caracterizat de modele monocrome care se afla in antiteza cu fotoliul fuchsia de inspiratie romantica, piesa statement a acestui design interior.

Designul biroului este de inspiratie marinareasca vintage, deoarece am utilizat elemente folosite de marinari in calatoriile lor pe mare, precum compasul si harta. In acest cadru am optat pentru o cromatica naturala, de pamant, reprezentata prin nuante de verde, maro si bej, galbenul fiind pata de culoare din aceasta incapere.

In dormitorul matrimonial am optat pentru un design indraznet si am folosit violetul drept pata de culoare care sa evidentieze incaperea, alaturi de alb, acesta avand rolul de a atenua efectul puternic al violetului. Am folosit 2 modele de tapet in nuante de gri care contrasteaza perfect cu cromatica mobilierului.

Baia matrimoniala este realizata in stil modern minimalist cu accente luxury, in care am utilizat nuante deschise de crem.

Dormitorul fetei are un design minimalist, este realizat in culori calde, precum rosu, portocaliu, bej. Elementul care scoate din anonimat amenajarea si ii da personalitate este tapetul cu Tour Eiffel din Paris.

Baia fetei este alcatuita dintr-un covor de faianta identic cu modelul gresiei realizat in alb si negru, pata de culoare fiind reprezentata de lavoarul rosu.

In baia de oaspeti am utilizat tot nuante de crem. Am ales nuante si materiale naturale, precum lemnul si pietrele care alcatuiesc jocul de culori de pe perete.

In bucatarie am ales un model de tapet alb-negru jucaus care este pus in evidenta de culoarea rosie a scaunelor si a mobilei. Rolul tapetului este de crea senzatia de spatiu, de a mari vizual camera.

Produsele utilizate in acest design interior apartament fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie.

share

share

Alte Proiecte