fbpx

Apartament Brasov – design interior modern cu influente clasice

share

Astazi iti aducem in atentie un apartament cu doua camere care face parte dintr-un ansamblu rezidential nou din Brasov, si anume Dynamic Residence. Arhitectii de interior inSIGN si designerii Noblesse Interiors au lucrat cu drag la acest proiect de design interior deoarece au avut libertate totala in alegerea elementelor de decor, acesta fiind un apartament de prezentare.

Astfel, descoperim un design indraznet, un stil modern cu influente clasice introduse prin profilele decorative.

Paleta cromatica porneste de la tonurile naturale sau neutre ale finisajelor si pana la contrastele mai putin utilizate, cum ar fi verde si albastru.

Livingul si bucataria comunica intre ele, separarea acestor functiuni realizandu-se partial prin semi pereti.

Bucataria reprezinta un mix reusit intre designul modern, materialele de calitate superioara si functionalitate. Mobilierul surprinde placut prin finisajul de piatra aflat in contrast cu nuanta deschisa a corpurilor superioare, montate in perete.

Zona de dining este minimalista, cu scaune transparente pentru a nu supraincarca spatiul, insa se remarca aceasi eleganta a pieselor de mobilier care innobileaza decorul.

Apartamentul prezinta un design unitar, prin urmare e firesc sa descoperim si in dormitor stilul modern cu influente clasice. Pentru a-i oferi acel touch pretios, designerii nostri au introdus accente de bronz prin corpurile de iluminat.

Dormitorul mai dezvaluie o solutie decorativa inspirata si foarte usor de implementat: jocurile geometrice create cu vopsea lavabila pe peretele din spatele patului.

Baia propune contraste cromatice puternice, si anume nuanta calda a lemnului la nivelului pardoselei si tonurile foarte deschise ale ceramicii si albul obiectelor sanitare.

Produsele utilizate in acest proiect de design interior pentru apartament 2 camere Brasov fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte