fbpx

Apartament Bragadiru - Design interior in stil contemporan

share

Va prezentam un nou proiect de design interior al unui cochet apartament din Bragadiru realizat impreuna cu specialistii in amenajari interioare Noblesse Interiors. Acest proiect de amenajare interioara apartament in stil contemporan a implicat realizarea randarilor 3D pentru living, dining, dormitor matrimonial, dormitor oaspeti, baie, bucatarie si hol.

Livingul si diningul se afla intr-un open space caracterizat de nuante de crem si accente de culoare albastre.

In zona de dining am optat pentru un model de tapet care sa confere personalitate ambientarii.

In dormitorul matrimonial am dorit sa cream o ambianta relaxanta cu ajutorul culorilor astfel incat am optat pentru un mobilier crem, minimalist care se completeaza in mod natural cu nuanta maro a draperiilor si cu corpurile de iluminat aurii.

Tablia moale din textil a patului impreuna cu modelul tapetului contribuie la crearea acestei stari de reverie si liniste. Corpurile de iluminat suspendate economisesc spatiul de pe noptiera si dau o nota de eleganta incaperii.

In dormitorul de oaspeti am realizat o amenajare contemporana classy in culori naturale, pamantii. Am ales corpuri de iluminat argintii cu elemente aramii si un dulap cu oglinda fumé pentru a transforma incaperea intr-un dormitor select, high-class. Am optat pentru un covor alb si pentru un tapet deschis la culoare pentru a conferi luminozitate amenajarii.

In bucatarie am ales aceeasi paleta de culori naturala folosita in restul apartamentului pentru a crea unitate cromatica. Alaturarea aceasta de nuante de crem, maro si alb creeaza un design interior foarte elegant, fiind pretabila pentru orice tip de amenajare.

Eleganta este completata de oglinzile fatetate utilizate in locul faiantei clasice, acestea conferind stralucire spatiului.

Designul baii este realizat in stil art nouveau. Modelul chiuvetei si al oglinzii reprezinta elementele care confera personalitate spatiului. Din punct de vedere cromatic, am urmarit acelasi tipar al imbinarii nuantei crem cu alb, pentru a fi in ton cu intreaga amenajare si a conferi unitate acestui proiect de design interior apartament.

Produsele utilizate in acest design interior apartament fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie.

share

share

Alte Proiecte