fbpx

Apartament 2 camere Brasov: design interior in stil modern

share

Ne face placere sa va prezentam un apartament de 2 camere din ansamblul rezidential Dynamic Residence din Brasov. Acest proiect de design interior in stil modern a fost creat echipele inSIGN si Noblesse Interiors, care au imbinat designul si functionalitatea in asa fel incat sa obtina un decor rafinat si elegant, dar care sa satisfaca toate cerintele practice ale cuplurilor tinere.

Apartamentul insumeaza o suprafata de 57,74 mp si reprezinta un apartament de prezentare, prin care dezvoltatorul imobiliar doreste sa arate cum se poate locui intr-un apartament din acest complex rezidential. Specialistii nostri au selectat cu atentie finisajele si elementele de decor ca ambientul creat sa satisfaca gusturi cat mai variate.

La capitolul finisaje, designerii nostri au ales pentru pereti vopsea lavabila, in zona de TV au optat pentru vopsea decorativa cu finisaj de marmura, care iese in evidenta in mod placut, iar pentru pardoseala au ales parchet din lemn.

Specialistii inSIGN si Noblesse Interiors au proiectat acest apartament in stil modern inserand accente glam cu ajutorul corpurilor de iluminat. Zona de birou si biblioteca se afla in contrast cromatic cu restul livingului, dar creeaza o corespondenta cromatica cu zona de TV.

In bucatarie designerii au mizat de asemenea pe contraste cromatice pentru a obtine un decor cu puternic impact vizual.

Astfel, descoperim o combinatie interesanta de negru si lemn. Designerii nostri au acoperit peretele opus celui cu mobilier cu tapet inspirat de natura (contine motive vegetale).

Avand in vedere ca incaperile sunt relativ mici, piesele de mobilier au fost alese in asa fel incat sa nu aglomereze spatiul. De exemplu, scaunele sunt transparente pentru a nu “incarca” vizual bucataria.

In dormitorul matrimonial accentul a fost pus pe tapetul cu model geometric, care ofera si doza de culoare necesara. In schimb, peretele opus a fost pastrat alb pentru a evita excesul de culoare si pentru a oferi camerei un aspect aerisit.

Sala de baie propune o paleta neutra de culori, compusa in special din diverse nuante de bej. Finisajele si obiectele sanitare de calitate superioara asigura utilizatorilor un confort sporit.

Toate produsele utilizate in acest proiect de design interior pentru apartament cu 2 camere Brasov fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte