fbpx

Apartament 2 camere Brasov – design interior in stil modern

share

Cum va imaginati un apartament nou intr-un complex rezidential proaspat construit? Cum ati vrea sa arate si cum v-ati dori sa il amenajati? De la aceste intrebari au pornit designerii si arhitectii nostri cand au realizat acest proiect de design interior pentru un apartament de doua camere din ansamblul rezidential Dynamic Residence din Brasov.

Avand in vedere ca majoritatea persoanelor care achizitioneaza apartamente in ansabluri rezidentiale noi sunt cupluri tinere, cu sau fara copii, designerii Noblesse Interiors si arhitectii de interior inSIGN au decis ca cel potrivit stil de amenajare ar fi cel modern cu influente industriale pe care le-au introdus prin integrarea metalului in mobilier.

Schema de culori propusa pentru acest apartament de prezentare se compune din nuante foarte deschise, cu mici accente de culoare, cum ar fi verde, care creeaza o atmosfera fresh in decor. O parte dintre decoratiuni prezinta un design minimalist care ne duce cu gandul la interioarele in stil nordic.

Designerii nostri au amenajat dormitorul in stil modern, punand accent pe efectul contrastelor cromatice - alb-albastru, care ofera decorului o usoara nota masculina.

Dormitorul cucereste prin lookul elegant obtinut prin insertiile de bronz-auriu, care se regasesc la oglinda decorativa si ramele tablourilor.

Bucataria de dimensiuni mici a fost gandita in asa fel incat sa-i fie valorificat potentialul la maximum. Aceasta a fost utilata complet si dotata cu aparate electrocasnice performante, dar si cu spatii de depozitare, prin montarea de corpuri de mobilier pana in tavan (bej-maro).

Scaunele de dining transparente ajuta la pastrarea unui aspect aerisit in aceasta bucatarie de doar cativa metri patrati.

Baia se integreaza perfect in concept prin designul modern, culorile deschise si efectul contrastelor (pardoseala vs. pereti).

Produsele utilizate in acest proiect de design interior fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte