fbpx

Amenajare stand comercial - Cosul cu bunatati

share

Specialiştii în design interior din cadrul Studio inSIGN au avut o noua provocare: amenajarea unui stand comercial într-un mall bucureştean.  Beneficiarul îşi dorea un spaţiu unde să poată vinde produse eco, dar care să aibă un aspect interesant.  Pentru că produsele sunt de inspiraţie maramureşeană, dar pentru că producătorul le realizează cu tehnologie modernă, aspectul standului trebuia să coincidă cu această idee de  mix intre modern şi tradiţional.

Designerii si arhitectii de interior inSIGN au optat pentru lemn ca principal material, dar forma standului este una modernă, sinuoasă.  Deoarece trebuie să fie integrat într-un  mall unde traficul este foarte mare, designerii au ales să poziţioneze rafturi pe toate laturile standului astfel încât să îi crească vizibilitatea.

Echipa studioului inSIGN a conceput şi identitatea vizuală a brandului nou apărut, reuşid să integreze toate valorile în care crede beneficiarul într-un logo şi o denumire bine gândite. În scurt timp vom publica poze reale cu acest stand.

share

share

Alte Proiecte