fbpx

Amenajare interioara sediu firma motoutilaje pentru agricultura Craiova

Un concept modern de amenajare sediu firma din Craiova. Proiectul a fost inspirat din manualul de identitate vizuala a brandului si pe activitatea de baza a firmei. La fiecare spatiu am gandit fluxul si am evidentiat culorile reprezentative ale acestui brand.

Am incercat o fuziune intre viziunea moderna indicata de client si conceptul firmei. Aceste elemente se transpun in finisajele folosite: in zonele de trafic greu am ales o sapa epoxidica alba impreuna cu un tavan metalic gri antracit pentru a putea avea un contrast puternic intre zonele de circulatie si birourile delimitate de sticla. De asemenea, acest contrast gri inchis alb ne permite sa scoatem in evidenta culoarea firmei (portocaliul), ce este folosita ca accent in toate birourile prin mobilier sau logo metalic .

In interiorul birourilor am optat pentru mocheta de doua nuante (gri deschis si turqouise) care impreuna cu mobilierul cu accente portocalii descrie o atmosfera echilibrata. Mocheta este una speciala pentru birouri, formata din dale pentru o usoara inlocuire a lor in caz de nevoie (patare, deteriorare).

Tavanele sunt o combinatie intre gips carton (doar in sala de conferinte) si biscuiti metalici albi, perforati cu structura ascunsa.

Peretii de sticla folositi sunt dubli (foaie dubla de sticla)  pentru o mai buna izolare fonica.

Am ales sticla transparenta total pentru o vizualizare cat mai buna a spatiilor si pentru o senzatie de open space. Aceasta sticla se poate sabla post montaj dupa orice model sau cerinta pentru a conferi intimitate.  Acelasi lucru este valabil si pentru signalistica spatiilor - scrisurile si identificarile spatiilor se realizeaza post montaj.

In general toate spatiile dispun de suprafete pentru desen si notare sub forma de white board. Acestea sunt foarte utile in zone ca sala de conferinte sau in birourile unde lucreaza un numar mare de persoane, de aceea sunt plasate in zone vizibile.

Sala de conferinte dispune de un ecran de proiectie ce se afla situat pe peretele dinspre biroul directorului general.

Receptia este formata dintr-un volum alb ce are in fata o tabla neagra care este ridicata de pe sol si iluminata dedesubt pentru a da senzatia de plutire.

Zona de lounge, biroul directorului general si bucataria au avut parte de alt tratament estetic, deoarece reprezinta zone functionale si reprezentative diferite fata de cele prezentate mai sus.

share

Alte proiecte