fbpx

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa

Aceasta piesa de mobilier a fost special creata si proiectata pentru receptia sediului Centrului Est European de Cercetare Aplicativa Integrata din Bucuresti. Ea transmite un impact puternic inca de la intrare . Designerii de la Studio Insign au conceput acest produs pentru a se integra perfect in specificului cladirii dedicata progresului, stiintei si inventivitatii. Este proiectata din tabla de inox perforata care imbraca structura din gips carton, in spatele careia instalatia de leduri creeaza impresia de trafic de energie si informatii. Acest produs de dimensiuni mari a fost montat in apropierea unui panou de sticla serigrafiata care intruchipeaza Omul Vitruvian, simbol al evolutiei umane. Alaturarea acestor doua elemente nu este intâmplatoare pentru ca permite transmiterea energiei creatoare si evolutive dinspre Om catre diversele creatii si inventii ale acestuia, simbolizate in intreaga cladire.

Alte Proiecte