Amenajare interioara tineret - Casa - Young Design

Acest proiect realizat de designerii studioului de design interior Studio Insign este în stil modern. S-a optat pentru acest stil de amenajare deoarece proprietarul este tânăr şi şi-a dorit o casă care să îl reprezinte şi în care să se regăsească.

Designerii Studio Insign au reuşit să creeze un univers fascinant unde să se regăsească atât produse create de designeri de renume internaţional, finisaje high-tech şi elemente caracteristice noii generaţii. Tocmai de aceea, mobilierul şi finisajele au fost achiziţionate de la Galeriile Noblesse. La proiectul 3D pentru baie realizat de către designerii noştri au fost utilizate sanitare din gama Furny, iar pentru dormitoare au fost create mai multe variante de proiect 3D unde au fost utilizate piese din colecţiile moderne de la Galeriile Noblesse.

Fiecare spaţiu a fost tratat astfel încât să fie potenţat la maximum şi fiecare zonă să fie utilizată şi exploatată. Dormitoarele atrag prin combinaţia mobilei şi a corpurilor de iluminat printre care se numără şi unele semnate de Karim Rashid, cum ar fi lampa Cadmo, dar şi prin alternanţa de elemente moderne, cu un design aparte, cu cele funcţionale.

Vizitaţi-ne site-ul pentru a descoperi, în curând, proiectul 3D pentru living şi proiectul 3D pentru dining realizat de talentanţii designeri Studio Insign cu produse de la partenerii noştri direcţi, Galeriile Noblesse.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.