fbpx

Amenajare interioara sediu de firma- Urgent Curier- Birouri manageriale

Designerii Studio inSIGN au creat un proiect 3D de birouri manageriale pentru Urgent Curier. Pentru că managerii îşi petrec foarte mult timp la birou, aceste spaţii au fost gândite în aşa manieră încât să fie primitoare şi în acelaşi timp să se preteze întâlnirilor de business la care cei doi proprietari participă zilnic.

Birourile sunt amplasate în aceeaşi încăpere de dimensiuni generoase şi delimitarea este realizată din punct de vedere cromatic, dar şi cu ajutorul pieselor de mobilier.

Corpurile de mobilier utilizate sunt asemănătoare, însă zona dedicată proprietarei este decorată în tonuri de crem şi bordeaux, iar cea a proprietarului este crem cu negru, iar în ambele spaţii se regăseşte albul. În partea centrală a încăperii a fost creată o mică zonă de relaxare obţinută cu ajutorul canapelei, al măsuţei de cafea şi al fotoliilor.

Reprezentanţii firmei Urgent Curier au fost foarte încântaţi de proiectul 3D realizat de specialiştii Studio inSIGN, dar şi de rezultatul final

share

Birourile manageriale sunt spatiile unde proprietarii îşi petrec o foarte mare parte din zi. Tocmai de aceea au fost create spaţii confortabile şi intime, dar care, in acelasi timp, sunt propice intalnirilor de business. Birourile celor doi proprietari sunt asemenatoare, diferentele constând în gama cromatica utilizată.

Fiecare piesă a fost aleasă cu atenţie astfel încât rezultatul final să depăşească proiectele 3D şi să surprindă plăcut. Chiar dacă este vorma de un spaţiu formal, designerii și arhitecții de interior Studio inSIGN au reuşit să îmbine perfect elementele de mobilier astfel încât sentimentul pe care proprietarii îl au atunci când intră în birou să fie unul pozitiv, care să îi mobilizeze şi să îi facă să lucreze şi cu mai mult drag pentru prosperitatea businessului lor.

Tot mobilierul şi accesoriile au fost alese de la Galeriile Noblesse şi fac parte din colecţiile unor firme celebre în întreaga lume pentru calitatea superioară a pieselor pe care le fabrică.

Amenajarea birourilor manageriale şi al sediului firmei Urgent Curier a fost un proiect care le-a permis designerilor Studio inSIGN să dea frâu liber imaginaţiei şi să creeze un ambient primitor, elegant, clasic şi în acelaşi timp funcţional şi propice mediului business.

Alte Proiecte