fbpx

Amenajare interioara restaurant- Steak House

Restaurantul Steak House creat de designerii  Studio Insign se caracterizează prin aerul intim şi, în acelaşi timp, prin atmosfera elegantă, cu uşoare influenţe texane. Specialiştii în design interior au creat proiectul 3D de amenajare restaurant plecând de la specificul acestui restaurant, însă, ţinând cont de faptul ca se adresează unei clientele care face parte din segmentul medium-high, interiorul a fost decorat cu grijă, astfel încât să fie adecvat atât unei întâlniri business, cât şi unui prânz cu familia.

Pereţii au fost decoraţi cu fotografii şi citate ale oamenilor de succes din întreaga lume în combinaţie cu piese de vestimentaţie texane. Un melanj reuşit deoarece reprezintă ideea de restaurant unde se serveşte carne de vită.  Designerii Studio Insign  au împărţit restaurantul în diferite zone, existând un colţ destinat familiei, unde cei mici se pot juca în voie, dar şi o zonă cu un aer romantic şi una destinată conversaţiilor de afaceri.

Fiecare piesă de mobilier a fost special adaptată specificului restaurantului şi poartă emblema acestuia. Toate aceste elemente situează restaurantul Steak House cu o clasă mai sus faţă de alte spaţii cu aceeaşi destinaţie, fiind o marcă a eleganţei şi a profesionalismului.

share

Alte Proiecte