Amenajare interioara- magazin de incaltaminte

Beneficiarul acestui proiect le-a solicitat designerilor de la Studio Insign să amenajeze un magazin de încălţăminte realizată pe comandă în propria sa locuinţă. Fiind un concept cu totul inedit, acesta a fost pe placul specialiştilor în design care adora provocările.

Dorinţa proprietarului a fost ca spaţiul de comercializare a pantofilor să fie în zona de living, iar designerii Studio Insign au integrat încălţămintea şi zona de probă în amenajare astfel incât, la o primă privire arate exact ca o cameră obişnuită. Piesele de mobilier şi accesoriile au fost alese de la Galeriile Noblesse şi pentru a fi siguri că identifică stilul de amenajare cel mai potrivit  designerii Studio Insign au creat doua variante 3D.

Designerii au propus ca stil de abordare pop-art-ul, iar alegerea icon-ului Marilyn Monroe s-a dovedit a fi pe placul proprietarului, iar în scurt timp acest proiect va fi implementat.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.