Amenajare interioara Casa - Hotel Boutique

Caracterizaţi prin talent, imaginaţie şi seriozitate, designerii studioului de design interior Studio Insign se dovedesc a fi partenerii ideali pentru a crea o locuinţă de vis. Dovadă stau proiectele de amenajare interioară multiple realizate de specialiştii Studio Insign, printre care se numără şi casa Hotel Boutique. Deşi intitulat astfel, proiectul de design interior se referă la amenajarea unei case, nu a unui hotel.

Denumirea a fost aleasă după ce designerii Studio Insign au stat de vorbă cu proprietarii şi au aflat care este mesajul pe care doresc să îl transmită decorarea interioară a locuinţei. Fiecare cameră trebuie să spună o poveste, să aducă aminte de vacanţa petrecută într-un hotel boutique din Italia unde beneficiarii s-au simtit confortabil. A fost creat proiectul 3D pentru bucătărie, dar şi proiectul 3D pentru camera fetiţelor. Designerii studioului de design interior Studio Insign au optat pentru produse de la Galeriile Noblesse, acordând o atenţie deosebită camerelor pentru fetiţe.

Practic, au creat un univers al copilăriei, unde predomină jucăriile de plus şi pernele pufoase şi catifelate. Camerele au fost amenajate în stil clasic, in una din camere fiind amplasat un pat cu balachin, iar în altă cameră un pat cu tăblia capitonată. Tonurile suave, mobilierul elegant şi de calitate superioară definesc această amenajare interioară. Bucătăria este în stil provensal, designerii transformând acest spaţiu într-o zonă primitoare. Toate piesele de mobilier şi placările au fost achiziţionate de la Galeriile Noblesse, parteneri direcţi ai Studio Insign.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.