fbpx

Amenajare interioara :Apartament - American Dream

Amenajarea unei case în care proprietarul să se simtă confortabil şi care să îl reprezinte nu este o misiune uşoară, însă designerii Studio Insign reuşesc de fiecare dată să surprindă în mod plăcut beneficiarii. În cazul apartamentului American Dream, designerii biroului de design interior, Studio Insign au realizat proiect 3D bucătărie, proiect 3D living, proiect 3D baie şi proiect 3D dormitor în stil modern. Proiectul a constat în amenajarea zonei de living şi dining deschise către bucătărie şi hol, configurând un spaţiu unitar şi cu multiple efecte senzoriale.

Băile sunt concepute într-un stil design, amplificând spaţiul si creând ideea de prospeţime. Mobilierul creat de mari designeri internaţionali şi achiziţionat de la principalii parteneri, Galeriile Noblesse, conferă un aspect extrem de modern şi, în acelaşi timp, original. Spaţiile sunt bine delimitate, optimizate şi puse în valoare. Este un apartament funcţional, modern, elegant, care nu îşi va pierde din farmec şi valoare în timp.

Fiecare încăpere este personalizată şi ieşită din tipar cu ajutorul pieselor de mobilier. Vestitele scaune Him & Her au fost integrate perfect în amenajarea zonei de dining, în completarea acestora părând că vine mobilierul de bucătărie cu Statuia Libertăţii, simbolul SUA.

Deoarece confortul şi relaxarea sunt extrem de importante, în una dintre încăperile de baie designerii Studio Insign au amplasat o masă de masaj. Întreaga amenajare mizează pe aceste două concepte esenţiale, designerii realizând un proiect unde modernitatea, designul şi funcţionalitatea se întrepătrund.

share

Alte Proiecte