fbpx

Amenajare interioara - Apartament accente Pop-art

Un melanj de tonuri puternice, piese de mobilier care poartă semnătura unor designeri celebri internaţionali şi accesorii pop art sunt elementele caracteristice ale acestui apartament decorat de către designerii de la Studio Insign.

Priceperea acestora a determinat o schimbare a registrului în ceea ce priveşte utilizarea tonurilor pământii, atât de frecvent întâlnită în cazul amenajărilor contemporane, suprinzând proprietarii tocmai prin utilizarea unei game cromatice variate.

Designerii Studio Insign au creat proiectul 3D pentru baie, bucătărie, living, dining, dormitor pentru copii şi cel matrimonial  pentru un apartament situat în zona de Nord a oraşului Bucureşti. Proprietarii şi-au dorit o amenajare cu accente pop-art, aerisit, ideală pentru traiul modern, iar designerii Studio Insign au realizat un proiect care i-a fermecat pe beneficiari.

Este o amenajare în care au fost folosite piese de mobilier şi accesorii de la Galeriile Noblesse care ies în evidenţă prin calitatea superioară şi prin designul aparte.

share

Alte Proiecte