fbpx

Amenajare interioara apartament - A stranger in Bucharest

Când eşti departe de casa şi mai ales de ţara natală este foarte greu să te simţi "acasă" cu adevărat oriunde ai locui. Dar chiar şi în această situaţie, designerii Studio Insign au reuşit să identifice exact ce anume işi doreşte proprietarul, cum ar trebui să arate casa de vis şi cum să o amenajeze astfel încât acesta să se regăsească în ambientare.

Proiectul de amenajare interioară realizat de designerii inSIGN pentru un expat este pentru un apartament modern, situat în centrul Bucureştiului, cu finisaje de lux şi încăperi permisive dinb punct de vedere al spaţiului. Tema de proiectare dorita de beneficiar este o amenajare cu multa culoare, finisaje aurii si obiecte de mobilier cu un design special.

Designeri studioului inSIGN au reuşit să creeze în fiecare spaţiu din acest apartament ambientul dorit de beneficiar oferind soluţii inedite şi un concept original folosind produse de la Noblesse Interiors. Încăperile au fost decorate cu mult bun-gust, cu piese care să reflecte un trai liniştit şi în acelaşi timp perfect ancorat în realitatea modernă. Livingul este open space, aici fiind integrată şi bucătăria, iar toate piesele de mobilier poartă semnături ale unor designeri celebri printre care se numără Patricia Urquiola şi Ron Arad.

Pentru dormitorul matrimonial au fost create mai multe variante de proiect 3D tocmai pentru ca designerii să fie siguri că surprind esenţa acestei amenajări. În proiectul 3D pentru dormitorul de adolescent s-a utilizat mobilier modern, în acelaşi stil fiind şi corpurile de iluminat, iar imaginea este întregită de o frescă amplasată pe unul dintre pereţi. Designerii studioului inSIGN au reuşit să creeze o atmosferă intimă, astfel încât proprietarul şi familia acestuia să se simtă în noul apartament "acasă".

Pentru dormitorul matrimonial au fost create mai multe variante de proiect 3D tocmai pentru ca designerii să fie siguri că surprind esenţa acestei amenajări. În proiectul 3D pentru dormitorul de adolescent s-a utilizat mobilier modern, în acelaşi stil fiind şi corpurile de iluminat, iar imaginea este întregită de o frescă amplasată pe unul dintre pereţi. Designerii Studio inSIGN au reuşit să creeze o atmosferă intimă, astfel încât proprietarul şi familia acestuia să se simtă în noul apartament "acasă".

share

Alte Proiecte