fbpx

Amenajare casa – design interior in stil clasic

share

O familie cu copii din apropierea Capitalei si-a dorit pentru casa lor o amenajare in stil clasic, un stil timeless, care a trecut cu brio proba timpului. Proprietarii au simtit ca acest stil rezoneaza cel mai bine cu personalitatea lor. Pentru amenajarea interiorului au solicitat sprijinul designerilor si arhitectilor de interior inSIGN si Noblesse Interiors ca sa le realizeze un proiect de design interior casa, pe care urmeaza sa il implementeze.

Casa cu parter si etaj

Resedinta acestei familii se compune din parter si etaj. Parterul incorporeaza urmatoarele functiuni: living, birou, bucatarie (zonele comune) dormitorul matrimonial si o baie. Etajul este destinat celor doi copii (o fata si un baiat) si se compune din doua dormitoare, o baie, holuri si un balcon gandit ca spatiu de relaxare pentru copii.

Elementele de decor, precum mobilierul din lemn si accesoriile textiile, fac parte din portofoliul Noblesse Interiors. Atmosfera creata este calda, primitoare, de familie.

Amenajare birou clasic

In ton cu livingul au amenajat si biroul situat tot la parter si in care regasim aceleasi culori calde prezente in living, mai precis nuante temperate de maro si verde.

Aspectul unitar al acestor spatii comune este obtinut si prin utilizarea de finisaje similare, cum ar fi parchet din lemn, piatra, profile decorative si mobila din lemn.

Amenajare bucatarie in stil neoclasic

Una dintre cele mai luminoase si calde incaperi este bucataria, amenajata in stil neoclasic. Aspectul primitor al acestei functiuni este obtinut indeosebi cu ajutorul finisajelor si culorilor: pardoseala din travertin, pereti acoperiti cu tapet in tonuri deschse de bej (in zona de dining), mozaic de travertin utilizat pe suprafata de deasupra blatului de lucru.

Corpurile de iluminat cu cristale si bronz, precum si bateriile din bronz confera o nota eleganta spatiului.

Amenajare dormitor matrimonial

Acest dormitor este finisat cu materiale clasice, nobile, cum ar fi parchet din lemn, pereti acoperiti cu tapet, vopsea si profile decorative. Pe acest fundal designerii au adaugat mobilier in stil neoclasic.

Piesa centrala a dormitorului matrimonial este masuta de machiaj, o piesa speciala prin design si detalii.

Amenajare baie parter

Culori precum crem, bej, alb si accentele aurii compun cromatica baii de la parter. Obiectele sanitare cu design elegant se integreaza perfect in acest cadru.

Amenajare hol in stil clasic

Acest spatiu transmite acea nota de eleganta si noblete tipice stilului clasic. Aici gasim o combinatie cromatica foarte sic – maro si crem, precum si accente aurii care asigura holului un aer pretios. Oglinda eleganta are lumini integrate.

Amenajare casa – etaj

Asa cum mentionam si mai sus, spatiul de la etaj a fost alocat copiilor. Fiecare dintre acestia beneficiaza de dormitor propriu, dar impart baia si spatiul de relaxare.

Amenajare dormitor fata

Desi este amenajat in stil clasic, in dormitorul fetei intalnim o atmosfera feminina, joviala si acel suflu de prospetime dat de motivele florale. Echipa de designeri a continuat linia generala de amenajare a casei si in acest dormitor, compartimentand si adaptand spatiul la nevoile fetei.

Astfel, intalnim o pardoseala deosebita si specifica acestei casei, adica lemn masiv si teracota, pereti finisati cu tapet, vopsea si profile decorative. In ceea ce priveste mobilierul, designerii au ales un model rezistent si versatil, potrivit pentru un copil in crestere.

Amenajare dormitor baiat

Singura camera moderna din intreaga casa este dormitorul baiatului, pe care designerii au incercat sa il alinieze la conceptul general de design prin diverse elemente decorative: pardoseala din lemn si teracota, vopsea decorativa si tapet, dar cu tema moderna.

Mobilierul cu design modern este foarte practic si include sisteme foarte utile. De exemplu, biblioteca are banda LED integrata.

Amenajare baie copii

Baia de la etaj, alocata copiilor, suprinde placut prin elementele clasice, dotarile moderne si cromatica axata pe contraste (alb-albastru).

Amenajare hol mic

Acest hol mic a fost decorat cu picturi din portofoliul Fusion Arts – agentia de arta a companiei Noblesse Group International.

Amenajare balcon

Holul si balconul de la etaj destinat copiilor a fost gandit ca un spatiu de relaxare, dotat cu bancute si fotoliu. Designerii au alocat aceeasi importanta spatiului, transformandu-l intr-un loc atragator si cu personalitate. Pardoseala (care se regaseste si in alte incaperi) este realizata din lemn si teracota recuperata de la un castel din Franta, iar peretii sunt acoperiti cu vopsea decorativa si profile decorative. Aici a fost integrat mobilier din lemn masiv in stil french country cu rolul de mica biblioteca.

Acest proiect de design interior casa a fost realizat cu produse din portofoliul Noblesse Interiors.

Arhitectii de inteior inSIGN realizeaza amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare spatii publice, amenajari de office-uri si pentru spatii HoReCa.

share

share

Alte Proiecte