fbpx

Amenajare bistro – design interior in stil industrial

share

Fiecare proiect de design interior vine cu noi si noi provocari la care echipele de designeri si arhitecti de la inSIGN si Noblesse Interiors raspund prin oferirea celor mai creative idei in scopul obtinerii unor proiecte inedite si personalizate, in acord cu cele mai exigente cerinte ale clientilor, dar si cu tendintele actuale in designul interior.

Astazi iti aducem in atentie un proiect de design interior creat pentru un bistro care se afla in interiorul unei fabrici noi, fapt care a influentat alegerea stilului de amenajare, si anume cel industrial-modern.

Echipele de specialisti au pornit de la ideea de bistro si loc pentru intalniri care sa ofere clientilor un ambient confortabil, cu atmosfera prietenoasa.

Stilul industrial-modern este redat in acest proiect de design interior prin elemente specifice precum pereti din caramida aparenta, mobilier din lemn si pardoseala din rasina epoxidica. Principalele materiale pe care le-au folosit echipele noastre in design sunt lemnul si metalul.

Designerii si-au gasit inspiratia in conceptul de “Jazz rock café” pe care l-au redat in proiect atat prin design, cat si prin unele dotari, cum ar fi tonomatul de muzica, unde oamenii isi pot alege piesele pe care doresc sa le asculte.

In acest proiect de design interior bistro se regasesc influente din amenajarile nordice, rezultatul final fiind un decor intr-un mix de stiluri care confera originalitate si personalitate spatiului.

Piesele de decor utilizate in acest proiect de design interior bistro fac parte din portofoliul Noblesse Interiors, principalul partener al studioului inSIGN.

Echipa inSIGN realizeaza proiecte de design interior pentru hoteluri, restaurante si cafenele, proiecte de design interior pentru spatii comerciale, office-uri si  proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale.

share

share

Alte Proiecte