fbpx
design interior vila

Design interior Vila Pipera, Residence 5 Villas

Design interior Vila Pipera, Residence 5

share

Echipa noastra a realizat un nou proiect de design interior vila in cadrul parteneriatului cu Residence 5 Villas. Acest proiect la cheie este realizat in stil modern luxury si rezoneaza cu intreg conceptul rezidentialului.

Beneficiarul vilei se poate bucura de confort si rafinament datorita interioarelor cozy gandite de designeri. Printre materialele utilizate in aceasta amenajare interioara vila se regasesc marmura, sticla si lemnul.

Atat finisajele, piesele de mobilier, obiectele de iluminat, cat si decoratiunile integrate in acest design interior vila, fac parte din portofoliul Noblesse Interiors. Operele de arta alese pentru acest concept sofisticat sunt alese din portofoliul Fusion Arts  – art agency by Noblesse Group si sunt realizate de artisti romani.

Noblesse Group realizeaza proiecte la cheie precum cele de design interior case si vile, design interior apartamente, amenajari locuinte de tip penthouse, pentru beneficiari din Bucuresti si de oriunde din tara.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior hotel

Concept design interior hotel – Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Concept design interior lobby Radisson Blu Hotel, Bucuresti

share

Conceptul de design interior hotel a presupus transformarea lobby-ului, receptiei si zonei de bar, avand o suprafata totala de 1000 mp. Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat mai multe interventii in acest proiect de design interior hotel. Stilul este contemporan luxury cu influente Art Deco si sta la baza conceptului ARISTOCOOL, un mix inspirat intre interior si exterior.

Mentionam in cadrul acestei colaborari si proiectele de design interior camera hotel si design interior restaurant. Toate produsele alese pentru amenajarea interioara hotel, fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

Radisson Blu Hotel, Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrala si de Est, iar inaugurarea noului lobby a avut loc in luna iunie 2021.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare hoteluri, amenajari restaurante, amenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior casa

Design interior Casa Pipera, Residence 5 Villas

Design interiorCasa Pipera, Residence 5 Villas

share

Va prezentam un nou proiect de design interior casa realizat de echipa noastra de designeri si arhitecti. Casa Pipera ofera o atmosfera extrem de primitoare, este moderna si cozy. Proiectul este realizat in cadrul parteneriatului cu Residence 5 Villas.

Aceasta amenajare la cheie include atat proiectul propriu-zis de design interior casa, cat si implementarea, cu mobilare si decorare. Designerii nostri au optat pentru stilul contemporan, acesta fiind in concordanta cu intreg conceptul rezidentialului.

Toate materialele utilizate, de la finisaje, piese de mobilier, sanitare, iluminat, decoratiuni si opere de arta, fac parte din portofoliul Noblesse.

Echipa noastra realizeaza proiecte de design interior case, design interior apartamente si vile, proiecte rezidentiale si nu numai.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior casa

Design interior casa in stil contemporan

Design interior casa in stil contemporan

share

Va prezentam un proiect de design interior casa, realizat de echipa noastra de designeri si arhitecti in stil contemporan. Aceasta casa din Italia dispune de un spatiu amplu, alcatuit din parte si doua etaje. Paleta cromatica include griuri, nuante de beige si greige, la care s-au adaugat accente aurii sau metalice. De asemenea, in decorurile rafinate regasim tablouri, oglinzi si candelabre elegante.

Pentru acest proiect, echipa noastra a ales materiale premium precum pielea nabuk, catifeaua si insertiile metalice aurii – o compozitie de elemente stylish si extrem de potrivita pentru stilul contemporan. In cazul peretilor, designerii nostri au optat pentru boiserie.

Piesele de mobilier, corpurile de iluminat, obiectele de decor si finisajele fac parte din portofoliul Noblesse.

Echipa noastra a realizat si proiectul de amenajare terasa, un spatiu relaxant si la fel de elegant precum interioarele.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior office

Proiect de design interior office – Hub Socar

Proiect de design interior office - Hub Socar

share

Va prezentam un proiect de design interior office realizat de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior pentru compania Socar. Conceptul este creat in stil modern cu influente orientale, fiind in concordanta cu identitatea de brand a companiei. Designul interior office a vizat hub-ul ce include zona de coworking si lounge si salile de meeting. Intregul proiect a fost coordonat de catre echipa noastra – de la concept si pana la implementare.

Compania Socar a dorit sa ofere angajatilor sai un spatiu creativ, cu o atmosfera relaxanta, ce ofera o alternativa la spatiile traditionale de lucru. Conceptul de coworking rezoneaza perfect cu aceasta amenajare interioara office. Piesele de mobilier alese, precum si obiectele de iluminat, decoratiunile si finisajele sunt alese din portofoliul Noblesse Group.

Descopera intreaga poveste a proiectului de design interior office hub Socar AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 3 camere

Amenajare apartament 3 camere – Proiect Milano

Design interior apartament 3 camere - Proiect Milano

share

Va prezentam un proiect de amenajare apartament 3 camere realizat in cadrul Iov Residence. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat proiectele de amenajare interioara pentru 5 apartamente din cadrul acestui rezidential – apartamentul Barcelona, apartamentul Berlin, apartamentul Paris si penthouse-ul New York. Pentru aceste proiecte de design interior au fost alese stilurile contemporan luxury, modern luxury si stilul nordic cu accente luxury.

Proiectul de amenajare apartament 3 camere are o suprafata utila de 76 mp si 3 camere: o zona de zi open-space, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor, doua bai si o terasa. Stilul de amenajare este unul modern luxury avand influente milaneze. Toate elementele integrate in acest design interior fac parte din portofoliul Noblesse Group. Regasim piese de mobilier statement, insertii metalice, iar cromatic, regasim nuante deschise, accente de negru, auriu si pete de culoare.

Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior, in portofoliul nostru de proiecte regasindu-se amenajari interioare apartamente, amenajari case si vile, amenajari proiecte rezidentiale sau proiecte de tip penthouse.

Descopera intreaga poveste a proiectului Milano AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior penthouse

Design interior penthouse – Proiect New York

Design interior penthouse - Proiect New York

share

Suntem incantati sa va prezentam un proiect de design interior penthouse, realizat in cadrul Iov Residence. Acest penthouse are 4 camere, o suprafata utila de 142 mp si este alcatuit din zona de zi cu open space (living, bucatarie si dining), 1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprii, 1 dormitor cu baie si zona de lounge proprii, 1 dormitor adolescent, 1 baie de serviciu cu SAS si 4 terase.

Pentru aceasta amenajare interioara penthouse, echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a optat pentru stilul luxury de tip newyorkez.

Piesele de mobilier, finisajele, decoratiunile, dar si obiectele de iluminat integrate, sunt alese din portofoliul Noblesse Group.

Descopera intreaga poveste a proiectului New York AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 3 camere

Design interior apartament 3 camere – proiect Paris

Design interior apartament 3 camere - proiect Paris

share

Unul dintre proiectele realizate in cadrul Iov Residence de catre echipa noastra de arhitecti si designeri de interior este acest design interior apartament 3 camere. Cu o suprafata utila de 76 mp, apartamentul este compus din zona de zi open-space, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor, 2 bai si o terasa.

Design interior apartament 3 camere in stil modern luxury

Echipa noastra a realizat amenajarea interioara in stil modern luxury, cu influente milaneze. Asa cum v-am obisnuit, toate produsele, de la piesele de mobilier, finisaje, obiecte de decor, pana la iluminat si sanitare, sunt alese din portofoliul Noblesse Group. Compozitia interioarelor include nuante deschide, accente de auriu, negru sau pe alocuri, pete de culoare. Regasim insertii metalice si piese iconice.

Echipa noastra realizeaza proiecte de design interior in Bucuresti, si nu numai. In portofoliul nostru de proiecte se numara amenajari interioare apartamente, amenajari case si vile, design interior proiecte rezidentiale sau locuinte de tip penthouse.

Descopera mai multe despre proiectul Paris, AICI!

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.”

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 4 camere

Design interior apartament 4 camere – proiect Berlin

Design interior apartament 4 camere - proiect Berlin

share

Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat acest proiect de design interior apartament 4 camere in cadrul Iov Residence. In seria celor 5 proiecte pentru rzidentialul Iov se regasesc si apartamentele Barcelona, Paris, Milano si New York.

Design interior apartament 4 camere in stil nordic cu accente luxury

Apartamentul de 4 camere beneficiaza de o suprafata utila de 95 mp si este alcatuit din zona de zi (living si dining), bucatarie cu debara, un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, o baie de serviciu si doua terase.  Amenajarea interioara propune o atmosfera tipica de “big city lifestyle” – regasim culori reci, detalii aurii, linii curate. In acest design interior elegant au fost integrate exclusiv produse din portofoliul Noblesse Group.

Descopera mai multe despre proiectul Berlin, AICI!

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.” (April G.)

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

contemporan luxury

Design interior contemporan luxury – Proiect Barcelona

Design interior contemporan luxury - proiect Barcelona

share

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat o serie de proiecte de design interior contemporan luxury si modern luxury pentru complexul Iov Residence. Stilurile de amenajare abordate sunt in aceeasi nota cu intregul concept al rezidentialului.

Apartamentul Barcelona dispune de 65 mp si e alcatuit din zona de zi cu living si zona de dining, bucatarie, un dormitor matrimonial cu baie proprie, o baie de serviciu si o terasa. Stilul de amenajare este contemporan luxury, avand influente catalane. Piesele de mobilier, obiectele de iluminat si cele sanitare, decoratiunile si finisajele sunt alese cu atentie din portofoliul Noblesse Group. Designul interior este unul autentic, rafinat, cu detalii ce transmit gratie intr-un echilibru perfect.

Echipa noastra creeaza si implementeaza proiecte de amenajari interioare case, design interior apartamente, design interior penthouse-uri si vine, intr-o multitudine de concepte si stiluri.

Descopera intreaga poveste a proiectului Barcelona aici!

“Interior design is a business of trust.” (Venus Williams)

We bring to life the vision of our clients!

share

share

Alte Proiecte

1 2 3 23