fbpx
Open space penthouse modern design by Noblesse Group5

Modern design – open space penthouse

Modern design - open space penthouse

SHARE THE PROJECT ON

Semnat by Studio InSign, Modern design – open space penthouse defineste un concept marcat de eleganta, functionalitate si modernism. Realizat cu atentie la cele mai mici detalii, proiectul regaseste elemente in tendinte imbinate cu designul de viitor pentru un rezultat de exceptie.

Piesele de mobilier, decoratiunile si finisajele din portofoliul Noblesse Interiors contureaza prin caracteristicile lor, imaginea unui stil modern design cu personalitate.

 

PROIECTE cu RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Proiectele noastre au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In anul 2020, Noblesse Group a primit premiul Best for Horeca Project Architecture 2020 acordat de revista LuxlIfe din Marea Britanie, ca o recunoastere pentru portofoliul de proiecte deosebite realizate.

 

PROIECTE la CHEIE

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de amenajari apartamente, amenajari case, design interior restauranteamenajari interiorare hoteluriamenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior apartamente. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

 

SHARE THE PROJECT ON

Alte proiecte

Design interior lobby - hotel Regal by Noblesse Group

Concept amenajare lobby – hotel Regal

Concept amenajare lobby - hotel Regal

SHARE THE PROJECT ON

Semnat by Studio InSign, Concept amenajare lobby – hotel Regal reprezinta un proiect exclusivist, in care luxul, eleganta si arta contureaza tematica principala a spatiului. Proiectat intr-un stil eclectic, designul de interior este pus in evidenta prin folosirea unui tapet care, prin textura si imaginea sa, atrage orice privire. De asemenea, amplasarea plantelor si a statuetelor cu rol artistic, contureaza o atmosfera contemporana cu influente din stilul baroc.

 

PROIECTE DE AMENAJARI HOTELURI – RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Proiectele noastre de design interior hotel, design interior lobby hotel, design interior camere hotel au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In anul 2020, Noblesse Group a primit premiul Best for Horeca Project Architecture 2020 acordat de revista LuxlIfe din Marea Britanie, ca o recunoastere pentru portofoliul de proiecte deosebite realizate.

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de design interior restauranteamenajari interiorare hoteluriamenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior restaurante. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte

Design Interior Restaurant - Hotel Regal by Noblesse Group 01

Concept amenajare restaurant – hotel Regal

Concept amenajare restaurant - hotel Regal

SHARE THE PROJECT ON

Concept amenajare restaurant – hotel Regal prezinta imaginea unui proiect realizat cu atentie la cele mai mici detalii. Imbinarea elementelor de design clasice cu cele moderne, nuanteaza implementarea unui stil cu personalitate.

Semnata by Studio InSign, propunerea de amenajare interioara pentru restaurantul din cadrul hotelului Regal, reprezinta prin designul sau remarcant, o viziune materializata asupra stilului eclectic.

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de design interior restaurante, amenajari interiorare hoteluri, amenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior restaurante. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte

Design exterior casa Alexandria by Noblesse Group 04

Design exterior casa in stil British

Design exterior casa in stil British

SHARE THE PROJECT ON

Va prezentam un nou proiect din portofoliul Studio InSign – Design exterior casa in stil British – potrivit unui stil de viata elegant si sofisticat. Arhitectura de exterior a intregului concept a presupus proiectarea din caramida aparenta a fatadei casei aflate in Alexandria.

Pentru a contura un concept British, arhitectii nostri au propus un design exterior inspirat din stilul britanic, imbinat cu influente clasice, realizat din materiale de cea mai inalta calitate.

Semnat by Studio InSign, conceptul reprezinta premisa unui proiect care impresioneaza prin estetic impunator la exterior si invita spre a descoperi continuitatea conceptului de la interior.

 

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group realizeaza proiecte de design exterior vile si design interior vile. Pe langa acestea, proiectele de amenajari locuinte includ si conceptele de design interior apartamente si design interior penthouse-uri. Proiectele la cheie din portofoliul nostru abordeaza stiluri si concepte diferite si respecta cele mai exigente cerinte. Fie ca vorbim de stilul clasic, eclectic, modern sau contemporan, fiecare proiect este creat cu pasiune de catre specialistii nostri.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte proiecte

Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 4

Concept penthouse stil modern design

Concept penthouse stil modern design

SHARE THE PROJECT ON

Concept penthouse in stil contemporan – reprezinta un proiect exclusivist, definit prin eleganta, stil si profesionalism. Punctele cheie ale amenajarii interioare sunt atent puse in evidenta prin designul propus si sunt caracterizate prin decoratiuni abstracte integrate perfect intr-un ambient luxury. De asemenea, functionalitatea observata la nivelul finisajelor si a mobilierului contribuie la ideea de unicitate si intensifica notele de eleganta si simplitate. Tematica unitara a conceptului este conturata in jurul paletei cromatice in nuante neutre alaturi de culori de contrast si a detaliilor metalice aurii. Astfel, imaginea de ansamblu a proiectului este caracterizata prin minimalism, personalitatea atribuita fiind un plus de valoare.

 

Design interior in stil contemporan

Proiectarea pana la cele mai mici detalii pentru a da forma si culoare proiectului Concept penthouse in stil modern design este astfel un proces vizibil drept o experienta a confortului, a creativitatii si a elegantei. Alaturi de proiecte excvlusiviste, portofoliul cuprinde si produse de mobilier de inalta calitate by Noblesse Interiors, dintre care si produsele regasite in acest proiect de design interior penthouse stil contemporan.

 

Proiecte la cheie realizate in cele mai noi tendinte

Semnat by Studio InSign, proiectul remarcant pentru apartamentul tip penthouse impresioneaza prin imbinarea designului modern si functional cu detaliile luxury aurii si textura predominanta din lemn.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vileamenajari interioare apartamenteamenajari interioare hoteluriamenajari restauranteamenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a proiectului AICI!

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte

Design interior contemporan - casa Bucuresti by Noblesse Group

Design interior contemporan luxury – casa Bucuresti

Design interior contemporan luxury – casa Bucuresti

SHARE THE PROJECT ON

Realizat cu atentie la detalii si respectand cele mai inalte standarde, proiectul Design interior contemporan luxury – casa Bucuresti cuprinde amenajarea zonei de living, dining si dormitor.

Crearea unui efect luxury s-a facut prin folosirea finisajelor metalice in nuante de auriu sau negru mat, adaptate texturii de lemn si ceramicii cu efect de marmura.

Semnat by Studio Insign, conceptul este creionat avand la baza o tematica stabilita in acord cu dorintele si nevoile beneficiarului, culoarea principala in jurul careia s-a conturat intreg conceptul, fiind: albastru.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vileamenajari interioare apartamenteamenajari interioare hoteluriamenajari restauranteamenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

 

SHARE THE PROJECT ON

Alte proiecte

Design interior casa Amsterdam by Noblesse Group

Concept nordic casa in stil scandinav

Concept nordic casa in stil scandinav

Share the project on

Inspirat dintr-un stil autentic, proiectul „Concept nordic casa in stil scandinav” propune produse de inalta calitate, finisaje premium si decoratiuni casa cu efect artistic.

Semnat by Studio InSign, conceptul este realizat de o echipa profesionista de proiectare, avand un design modern predominant cu influente nordice. Conceptul nordic al casei in stil scandinav este astfel, premisa unei amenajari care include textura de marmura, culori pastelate, spatii pentru depozitare cu estetic minimalist si corpuri de iluminat moderne. Zonele destinate pentru amenajare au fost: living, dining si bucatarie, precum si holul si baia de serviciu.

Stilul scandinav reprezinta o tendinta in amenajarile interioare, fiind adaptat oricarui tip de spatiu. Simplitatea esteticului, functionalitatea pieselor de mobilier si creativitatea designului sunt elemente care definesc atmosfera nordica actuala.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vile, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare hoteluri, amenajari restaurante, amenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

Share the project on

Alte proiecte

Design Interior casa stil neoclasic Oradea by Noblesse Group

Concept casa in stil neoclasic – Oradea

Concept casa in stil neoclasic - Oradea

SHARE THE PROJECT ON

Designul de amenajare interioara propus pentru proiectul Concept casa in stil neoclasic – Oradea reprezinta un cadru contemporan marcat prin influente elegante, preluate din stilul clasic.

Semnata by Studio InSign, propunerea de concept, a vizat atat amenajarea zonelor de living si dining, cat si amenenajarea bailor. Surpinsa intr-un cadru elegant, personalitatea definita prin rafinament a casei, precum si esteticul stralucitor, capteaza privirea pasionatilor de frumos, arta si stil.

Designul interior conturat pentru acest proiect este reflectat prin atmosfera neoclasica atent creata prin imbinarea pieselor de mobilier cu finisajele contrastante.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vile, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare hoteluri, amenajari restaurante, amenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

Share the project on

Alte proiecte

design interior vila

Design interior Vila Pipera, Residence 5 Villas

Design interior Vila Pipera, Residence 5

share

Echipa noastra a realizat un nou proiect de design interior vila in cadrul parteneriatului cu Residence 5 Villas. Acest proiect la cheie este realizat in stil modern luxury si rezoneaza cu intreg conceptul rezidentialului.

Beneficiarul vilei se poate bucura de confort si rafinament datorita interioarelor cozy gandite de designeri. Printre materialele utilizate in aceasta amenajare interioara vila se regasesc marmura, sticla si lemnul.

Atat finisajele, piesele de mobilier, obiectele de iluminat, cat si decoratiunile integrate in acest design interior vila, fac parte din portofoliul Noblesse Interiors. Operele de arta alese pentru acest concept sofisticat sunt alese din portofoliul Fusion Arts  – art agency by Noblesse Group si sunt realizate de artisti romani.

Noblesse Group realizeaza proiecte la cheie precum cele de design interior case si vile, design interior apartamente, amenajari locuinte de tip penthouse, pentru beneficiari din Bucuresti si de oriunde din tara.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior hotel

Concept design interior hotel – Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Concept design interior lobby Radisson Blu Hotel, Bucuresti

share

Conceptul de design interior hotel a presupus transformarea lobby-ului, receptiei si zonei de bar, avand o suprafata totala de 1000 mp. Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat mai multe interventii in acest proiect de design interior hotel. Stilul este contemporan luxury cu influente Art Deco si sta la baza conceptului ARISTOCOOL, un mix inspirat intre interior si exterior.

Mentionam in cadrul acestei colaborari si proiectele de design interior camera hotel si design interior restaurant. Toate produsele alese pentru amenajarea interioara hotel, fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

Radisson Blu Hotel, Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrala si de Est, iar inaugurarea noului lobby a avut loc in luna iunie 2021.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare hoteluri, amenajari restaurante, amenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

1 2 3 24