Loredana Preda - CEO Noblesse Group

Loredana Preda CEO Studio Insign

Pentru mai mult de 15 ani, CEO-ul companiei, Loredana Preda este lider in domeniul Designului de Interior. Sprijina si cultiva inspiratia designerilor din echipa Studio Insign, prin talentul si cunostintele in materie de tendinte internationale, design interior si arte.

Loredana este responsabila pentru strategia si performanta intregului grup si valorifica cu o rara maiestrie echipa de designeri si arhitecti Studio Insign, inspirandu-i prin pasiunea si rafinamentul sau. Loredana este implicata intr-o varietate de initiative artistice, de design, culturale si educationale.

Silviu Preda - Managing Partner Noblesse Group

Silviu Preda Managing Partner Studio Insign

Silviu Preda este implicat in mod direct in proiectele si iniativele incluzand excelenta in design, sustenabilitate, cercetare si livrarea unor produse de inalta calitate tehnica.

El supravegheaza cresterea grupului, diversificarea si dezvoltarea, cautand tehnologii si metode noi pentru a fi mereu in top.

Avand mai mult de 15 ani de experienta in domeniu, Silviu isi aduce constant aportul la dezvoltarea echipei, de calitatea si diversificarea produselor livrate, in concordanta cu politica si valorile grupului Noblesse.

Alessandro Lusito - Manager Studio Insign

Alessandro Lusito Manager Studio Insign

Arhitect de interior de origine italiana, Alessandro Lusito conduce echipa de arhitecti si designeri Studio Insign.

Datorita experientei in restaurarea cladirilor monument istoric si experienta dobandita la nivel international, ofera sprijin si plus valoare proiectelor de inalt nivel, in plus defineste obiectivele de performanta, operatiuni de colaborare si dezvoltarea echipei.

In 2012 Alessandro s-a alaturat echipei ca architect de interior lucrand la o serie de proiecte de tip rezidential, birouri, hoteluri si in special proiecte de restaurare. El a deservit o varietate de roluri de leadership, devenind in 2014 managerul departamentului de proiectare. Este invitat ca speaker la diferite conferinte in domeniul arhitecturii.

In 2015 a primit premiul special al Revistei Caminul ca recunoastere pentru implicarea in proiectul Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.

Ana Maria Calina - Project Manager

Ana Maria Calina Project Manager Studio Insign

Designer de interior si absolventa a Facultatii de Arte, Ana Maria Calina are o experienta vasta in monitorizarea desfasurarii si implementarii proiectelor la cheie. Ana Maria intelege necesitatile clientilor si le transpune in realitate cu multa creativitate, acestea fiind punctele forte al acestui membru al echipei care are rolul de a urmari proiectul si de a fi piesa de echilibru intre proiectanti si beneficiari.

Experienta de ani de zile in domeniu si cunoasterea perfecta a tendintelor, o fac sa fie un „adviser” ideal. De asemenea, orice proiect al ei este caracterizat de un rafinament si o grija deosebita pentru detalii estetice.

DIANA POPESCU - INTERIOR DESIGNER & PROJECT MANAGER

5d48956f-c1ce-4672-9e7c-108c97730295

Cu studii de specialitate efectuate in Statele Unite ale Americii si cu o experienta solida in design interior si grafic, Diana Popescu reprezinta unul dintre cei mai valorosi designeri de interior si project manageri din echipa noastra. Realizarea cu succes a unui numar impresionant de proiecte pentru spatii publice si rezidentiale se datoreaza in parte competentelor tehnice, in parte originalitatii, spiritului explorator si atentiei la detalii, de la stadiul de concept si pana la cel de finalizare.

Diana reda frumusetea acestei lumi prin design, reusind totodata sa creeze decoruri care definesc perfect personalitatea clientului: “Pentru mine clientii sunt cea mai buna muza. Imi place sa ii ascult si sa redau in proiectul de design povestea lor, prin culori, texturi, forme si, desigur, punand mult suflet. Iubesc ceea ce fac!”

IRINA MILÎI - ARHITECT DE INTERIOR

12828485_896967023753947_8447764447404806178_o

Irina Milîi este arhitect de interior si artist plastic. Aceasta dubla specializare ii ofera posibilitatea de a crea compozitii complexe de amenajare si creatie, gandite in cel mai mic detaliu, astfel reusind sa obtina o sincronizare perfecta intre estetica si optimizarea functionala. Irina este la curent cu tot ce apare in domeniu pentru a oferi solutii de design care corespund celor mai noi tendinte in designul interior.

PETRU BOLBOCEANU - DESIGNER DE INTERIOR

27913106_976452482506844_6687258263445818593_o

Petru Bolboceanu este unul dintre cei mai tineri si ambitiosi designeri de interior ai echipei Studio Insign. Specializarea lui este in vizualizari 3D, domeniu in care a obtinut o experienta indelungata, chiar si in alte tari, precum Anglia, dezvoltand cele mai indraznete idei de design interior si vizualizari dinamice, la cele mai inalte standarde de calitate. El abordeaza diferite tipuri de design prin flexibilitate, inventivitate si creativitate.

MARC ROBERT PATRULIUS - ARHITECT

Marc-4

Arhitectul Marc Robert Patrulius a calatorit in Europa dupa terminarea studiilor, adunand experienta internationala, indeosebi in domeniul HoReCa. Pasiunile sale includ artele vizuale si brandingul pe care se bazeaza in implementarea proiectelor de design. Pentru Marc orice proiect este o noua oportunitate de a dezvolta un brief intr-o implinire, in special daca proiectul trebuie sa comunice valori complexe, cu o audienta variata. Deschiderea sa spre domenii conexe arhitecturii aduce un registru variat de instrumente echipei inSIGN.

SÎNZIANA DINU - DESIGNER DE INTERIOR

Sînziana Dinu este designer de interior, cu experienta semnificativa atat in domeniul proiectarii de mobilier, cat si al amenajarilor interioare. Absolventa a Scolii de Design Serban, Sînziana realizeaza proiecte variate si realiste, in care imbina principii precum cel de sustenabilitate, functionalitate si estetica rafinata. Sînziana crede cu tarie ca designul reflecta personalitatea oamenilor. “Atunci cand clientul este multumit de rezultatul final, inseamna ca designul interior creat pentru el si-a atins telul: acela de a-l face sa se simta acasa”.

SIMONA DUMITRICA - DESIGNER & PROJECT MANAGER

Simona Dumitrica este unul dintre cei mai experimentati designeri si manageri ai echipei noastre. Experienta sa complexa in finance, project management si marketing research o ajuta sa descopere profilul fiecarui benficiar si sa gestioneze intregul proces de design. Calitatea propunerilor si atentia la micile detalii reprezinta aportul adus fiecarui proiect.

“Consider ca modul in care ne exprimam in crearea designului unui interior inspira beneficiarul sa isi dezvolte un anumit stil de viata. De aceea amenajarea oricarui spatiu, fie el rezidential sau public, trebuie gandita pana in cele mai mici detalii, astfel incat sa reflecte personalitatea utilizatorului si sa il ajute in exploatarea completa a potentialului sau. Imi place sa analizez modul in care nevoile si dorintele clientului se pot manifesta si transpune in amenajarea interioara. Pentru a face un spatiu cu adevarat frumos si valoros pentru client ma ghidez intotdeauna dupa motto-ul „beauty is the promise of happiness”.