fbpx

Universul copilariei – amenajare interioara dormitor pentru copii

Pentru un copil, un dormitor este mai mult decat un loc de dormit . Este locul in care isi face temele, spatiul intim de joaca, locul in care citeste, in care are momentele de reverie cu ochii deschisi, in care primeste in vizita prietenii si unde isi depoziteaza stocurile de jucarii. Astfel ca atunci cand va ganditi la un proiect de amenajare interioara dormitor pentru copil, trebuie sa aveti in vedere ca spatiul trebuie sa deserveasca tuturor acestor functii, ca este confortabil si practic si nu va suporta modificari majore pentru o perioada de cativa ani.

Desi s-ar putea sa ne placa sa credem altceva, experti in ceea ce isi doresc copiii sunt insisi copiii si tocmai de aceea implicarea lor in procesul de proiectare este foarte importanta, permitandu-le sa ajute la realizarea selectiei de mobilier si decoratiuni, dar aspectul de care trebuie sa tineti cont este ca preferintele copiilor se schimba destul de des, asa ca este recomandat sa utilizati accesorii si culori ce pot fi usor inlocuite.

Compusa din spatii distincte, dar care trebuie sa formeze un tot unitar armonios, proiectul de amenajare interioara a camerei copilului trebuie sa contina un spatiu de joaca. Un loc de joaca ar trebui sa fie foarte plin de viata si de inspiratie, asa ca la momentul realizarii proiectarii design-ului interior pentru camera copilului, trebuie sa va lasati creativitatea sa preia conducerea atat la momentul alegerii cromaticii, cat si in momentul stabilirii mobilierului. De asemenea, o pictura murala este o modalitate foarte buna de a incorpora un design jucaus, in timp ce un perete – tabla permite copilului sa produca propria lui capodopera .

Incercati sa folositi mobilier distractiv, cum ar fi fotoliile para. Pentru ca este un spatiu multifunctional, folositi spatiul inteligent. Instalati dulapuri si rafturi built-in pentru depozitarea jucariolor atat de necesare si includeti un birou sau o masa de lucru pentru teme sau colorat .

In timp ce mobilierul ar trebui sa fie adecvat pentru varsta copilului dvs. , trebuie sa luati in calcul ritmul de crestere al copilului, iar camera sa trebuie sa contina elemente care sa se adapteze nevoilor in permanenta crestere si dezvoltare ale copilului.

Guvernata de placerea deosebita si de implicarea emotionala fantastica, amenajarea interioara a camerei copilului poate fi o provocare complexa si dificila.

Cu o bogata experienta in realizarea de proiecte de amenajare interioara casa, in care stabilirea tipului de amanajare interioara pentru camera copilului a fost unul dintre punctele focale de interes, specialistii Studio Insign va pot oferii solutii care sa inglobeze doate necesitatile si dorintele copilului, imbinate cu dorintele practice si de design ale parintilor.

Astfel, impreuna cu specialistii Studio Insign puteti realiza un adevarat univers al creativitatii si exuberantei pentru copilul dumneavoastra, prin amenajare interioara dormitor pentru copii.