fbpx

Un plus de stil in design interior casa – biblioteca

Element nelipsit din proiectele de design interior casa, comportand o multitudine de forme, dimensiuni, culori si dispuneri, biblioteca ofera acel plus de rafinament si stil incaperilor.

Fie ca exprima gustul pentru literatura sau ca este utilizata pentru depozitarea dosarelor, ca este plina de editii de colectie sau ca gazduieste decoratiuni, biblioteca este acel element de design interior casa indispensabil, fara de care, inteaga amenajare interioara pare incompleta.

Cu un fin, cultivat si sensibil simt al frumosului, cu abilitati si cunostinte in realizarea proiectelor de design interior casa menite sa surprinda esenta dezideratelorr proprietarilor si sa le transpuna in atmosfera si in detaliile de amenajare interioara care sa transmita exact mesajul predominant dorit a fi transmis, specialisti Studio Insign – Studio de design interior Romania – realizeaza compozitii inovative, creative si surprinzatoare, in care acest element atat de versatil si plin de simbolism – biblioteca- isi gaseste locul perfect.

Transpunand in mod creativ si neconventional „necesitatea” unei biblioteci ca parte integranta a proiectului de design interior casa, specialistii Studio Insign – design interior Romania -, la realizarea proiectului de design interior casa clasica din Braila, au imbinat stilul clasic cu elemente orientale, oferindu-le proprietarilor un spatiu de relaxare guvernat de eleganta si bun-gust.

design interior casa, design interior, design interior Romania, amenajare interioara

Formand un joc de forme si dimensiuni, realizand o compozitie unitara, omogenta si rafinata, specialistii Studio Insign au realizat pentru proiectul de design interior casa_contemporana Corbeanca , o structura verstila si functionala, menita s adauge un plus de eleganta si rafinament, in care cartile de calitate se alatura perfect pozelor de familie.

proiecte de design interior casa, design interior Romania

Imbinand in mod creativ si sofisticat elementele de mobilier cu accesoriile de design interior, specialistii Studio Insign – design interior Romania au realizat proiectul de design interior casa Pipera menit sa emane modernism, jovialitate si bunadispozitie.

design interior casa, biblioteca, design interior

Imbinand elementele de design interior casa, accesoriile si materialele utilizate intr-o forma originala si plina de rafinament, specialistii studioului de design interior Romania, Studio Insign, reusesc sa transforme casa in camin, sa surprinsa esenta personala a proprietarilor, sa o insufleteasca si sa transmita atmosfera pe care proprietarii o doresc.