fbpx

Un mix de culori inspirat – secretul pentru un proiect de design interior casa de exceptie

Fie ca iti doresti sa adaugi un plus de eleganta casei tale sau ca iti doresti sa faci o schimbare in designul interior al acesteia, ca vrei sa reinventezi interiorul sau doar sa adaugi cateva elemente care sa ofere un aer proaspat, o alegere cu care nu vei da gres, este sa adaugi o pata de culoare incaperilor.

Revitalizante sau cu efect de restabilire a calmului, culorile au efecte nebanuite atunci cand sunt utilizate in mod corect in realizarea proiectelor de design interior casa.

Avand capacitatea de a modifica radical atmosfera, de a imbogati si innobila ambientul, culorile sunt unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand demarati un proiect de design interior casa.

Daca sunteti in cautarea unor idei fabuloase pentru design interior casa, daca nu ati reusit sa stabiliti care sunt cele mai bune alaturari de culori pentru o amenajare interioara de exceptie, va prezentam cateva dintre proiectele realizate de specialistii nostri, specialistii Studio Insign.

 

 

design interior casa, design interior Romania

design interior Romania, amenajare interioara, design interior

Analizat din perspectiva cromatica, acest proiect de amenajare interioara realizat de specialistii studioului de design interior Romania – Studio Insign reprezinta o fabuloasa alaturare a tonurlor de bej si crem cu nuante tari, vibrante asa cum sunt movul si verdele.

design interior Romania

amenjare interioara, proiectd e amenajare interioara, design interior casa

Pentru realizarea acestui proiect de amenajare interioara casa clasica, specialistii Studio Insign au ales sa maximizeze aerul plin de farmec prin alegerea unor materiale textile care sa ofere un plus de culoare, acel accent menit sa puna in valoare intreg interiorul.

amenajare interioara, proiect de design intrior casa, design interior Romania

Design interiorRomania, amenajaer interioara, proiecte de design interior casa

In realizarea acestui proiect de amenajare interioara casa intr-un stil clasic reinterpretat, specialistii Studio Insign – design interior Romania au facut uz de combinatia inspirata intre utilizarea accesoriilor si gama cromatica diafanta, completand cu tuse de culoare accentuate pentru o ingemanare perfecta cu piesele de mobilier clasice.

Specialistii Studio Insign – studio design interior Romania reusesc sa imbine perfect elementele cromatice, piesele de mobilier, stilul adoptat pentru proiectul de design interior casa, realizand astfel un tot unitar de exceptie, reusesc sa realizeze casa de vis.