fbpx

Un design interior atractiv realizat intr-un apartament elegant si stilat

Se spune ca nu poti cuprinde o lume intr-un apartament. O lume poate pare imposibil, dar sa cuprinzi atmosfera unui intreg oras intr-un proiect de design interior apartament este un deziderat cat se poate de realizabil. Amenajarea interioara realizata pentru Apartament American Dream este dovada ca acest lucru este posibil si ca rezultatul este un apartament elegant si stilat, placut si primitor.

design interior, design interior apartament

De cele mai multe ori, cand demaram conceperea mentala a unui proiect de design interior apartament avem tendinta sa credem ca alaturarea mai multor culori si nuante poate crea acea stare de confuzie atat in ceea ce priveste designul, cat si in perceptia celor care locuiesc in acel apartament. Acest fapt poate parea cat se poate de real, concret, dar nu atata vreme cat specialistii Studio Insign se ocupa de proiect.

Imbinarea de culori indrazneata este prezenta in intreg proiectul de design interior apartament, iar discrepanta frapanta, dar omogena si armonioasa in acelasi timp intre texturi vine sa completeze atmosfera vie, vibranta a intregii amenajari.

Jocul de lumini si umbre creat, ferestrele mari care permit infuzia spectaculoasa de lumina, contrastul intre alb si culori inchise utilizate pentru acoperirea peretilor vin sa inspire aerul de spatialitate, imprima intregului apartament alura unei personalitati jucausa si puternica in acelasi timp, asa cum este oricare dintre locuitorii marilor metropole ale Lumii, asa cum este New York.

proiect de design interior apartament, design interior apartamente, design interior

Bine delimitate, organizate si eficientizate, cu o spatiere menita sa sporeasca atmosfera relaxanta si confortabila, fiecare incapere este personalizata, unica, originala.

Zona de bucatarie este coplesitoare si inspirationala, mobilierul fiind acoperit de imagini reprezentand de profilul New York-ului si simbolul democratiei si al Statelor Unite: Statuia Libertatii, atmosfera completata de scaunele Him & Her care domina zona de dining.

design interior, design interior apartament, design interior Romania

Corpuri de iluminat interesante si modele de tapet captivante pot fi gasite, de asemenea, in locuri in care nu te-ai astepta, cum ar fi dormitorul. Completate cu tablouri sau fotografii viu colorate agatate pe pereti, acest proiect de design interior apartament este unic si cu siguranta poate fi considerat o resedinta eleganta si totusi vibranta si contemporana pentru existenta de zi cu zi, care poate capta cu succes intreg New York-ul transformandu-l intr-un design interior atractiv, captivant, surprinzator.

amenajare interioara, design interior, design interior apartament, design interior

Ingloband cu succes elemente definitorii ale unor intregi orase, curente si chiar culturi, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania realizeaza proiecte de design interior apartamente menite sa surprinda si sa captiveze.

Daca va doriti sa va bucurati de un interior unic, cu personalitate, va asteptam in unul dintre cele mai apreciate studiouri de design interior Romania – Studio Insign.