fbpx
colectia fjord-noblesse-interiors

Trendurile anului in amenajarile interioare, in design interior

 

Un element prezent si anul trecut este cel al remodelarii vechiului conform noilor trenduri, crearea unei elegante de impact insa fara efort, culori puternice, vii, combinatii contrastante.

Este un an in care trebuie sa nu uitam de moda vestimentara unde nuantele neon se reliefeaza pe toate piedestalurile in prezentarile de moda, de ce n-ar face-o si-n proprua dumneavoastra casa !? Aceste culori puternice ce atrag atentia pot fi combinate cu culori neutre, cu tonuri echilibrate, oferind-ui locuintei dumneavoastra o noua personalitate.

Realizati combinatii elegante de negru cu gri, negru cu argintiu, albastru deschis cu gri deschis, portocaliu cu gri etc. Puteti sa faceti, de asemenea, un mix de stiluri folosind un interior minimalist cu elemente de mobilier in culori naturale…”art nouveau”.

Stilul romantic nu va fi niciodata depasit atunci cand vine vorba de redesign interior. Aplicati nuante de roz, auriu, utilozati textile diverse, in mare folosind un fundal alb pentru o reliefare mai puternica, mai clara. Folositi ca accesorii picturi mari elegante reprezentand peisaje naturale combinand si improspatand camera cu vaze colorate cu flori naturale in ton cu tema camerei.

Va plac locuintele cu efecte ceva mai dramatice? Pentru dumneavoastra avem combinatii de nuante vii precum rosu, galben mustar, turcoaz, portocaliu si verde, galben si maro. Apoi combina cu nuante ceva mai pale la final pentru a obtine o atmosfera calma si relaxante.

In concluzie, lasati-va  imaginatia sa zburde sau folositi abilitatile creative ale unui specialist in domeniu amenajarilor interioare pentru a-ti crea locuinta care sa te reprezinte in totalitate.

Pentru inspiratie va invitam sa vezi proiectele Studio Insign, proiecte la cheie, proiecte personalizate, proiecte cu stil si multa eleganta.