fbpx

Tendintele anului 2014 in design interior

 

De cele mai multe ori cand indragim ceva sau pe cineva, gandim, sau chiar spunem, ca vrem sa il luam acasa. Ideea de casa inseamna acele lucruri pe care le iubim, pe care ni le dorim alaturi, pe care sa le avem in preajma in momentele intime ale vietii noastre.

Pentru ca reprezinta cea mai relevanta imagine-oglinda a personalitatii si atitudinii celui care o ocupa, designul locuintei trebuie sa fie permanent in tendinte, sa pastreze acele obiecte – simbol, dar care sa reflecte trendurile in domeniu si care sa insereze creativitatea si accesoriile care vorbesc de la sine.

Cele mai noi tendinte in design interior aduc in lumina reflectoarelor stralucirea si farmecul organic. Inspirate din natura, accesoriile de cuart ofera locuintei dumneavoastra rafinamentul si eleganta bijuteriilor lucrate fin. Obiectele din cuart aduc in designul interior accentele de unicitate pe care il imprumuta meselor de cafea, consolelor sau blaturilor. Fin finisate, sau cu marginile zgrumturoase, aceste elemente aduc natura in casa dumneavostra.

In ceea ce priveste materialul vedeta al decoratiunilor in trend, mai versatil decat argintul si mai putin opulent decat aurul, alama se afla in prim-pan in 2014. Asimilati-o ca pe noul accesoriu care se potriveste cu orice si va face sa va transpuneti in salile luxoase ale palatelor, transformand chiar si un design minimalist in unul de interesant, patinat de istorie si plin de personalitate.