fbpx
1_zix4

Tendinte in design interior pentru anul 2015

Tendintele anului 2015 pentru design interior reprezinta un nou curent de reinventare a stilului clasic luxos, seninatate, reciclare creativa, versatilitate in amenajare interioara, mobilier si decoratiuni interioare.

Anul 2015 aduce in design interior alaturari antagonice, dar care, realizate cu profesionalism si pricepere pot crea compozitii armonioase si pline de stil. Astfel, trendul in materie de amenajari interioare pentru anul viitor includ stilul clasic, retro alaturi de elemente contemporane, materiale traditionale si inovative, culori proaspete, motive exotice, modele decorative etnice, detalii artistice intr-un surprinzator amestec de texturi.

 

design interior, amenajari interioare, designeri de interior

Dominanta regasita in amenajari interioare va fi combinarea ideilor de amenajare interioara contemporane cu elementele antice, aurite, alaturarea catifelei si a matasii cu accente de lemn sculptat cu detalii metalice, industriale, intr-o forma originala, unica, personala si personalizata.

Daca ar fi sa definim tendintele in amenajari interioare stabilie pentru anul ce urmeaza, printr-un singur cuvant, acesta ar fi indrazneala. Indrazneala de a crea interioare moderne, care sa reflecte dorinta si capacitatea de a oferi personalitate proprie, vioiciune si aerul memorabil fiecarei incaperi decorate.

amenajare interioara, design interior

Influentele designului vestimentar in cel dedicat interioarelor este reliefat de elementele cromatice care duc cu gandul la podiumurile inundate in lumina, care prezinta elegante costume, intr-o reinterpretare moderna, rafinata a clasicului, aspect regasit in mixul versatil, inovativ si surprinzator de mobilier, forme si texturi din amenajrile interioare. Echipa de designeri de interior ai Studio Insign – studio design interior Romania – demonstreaza de fiecare data capacitatea de a realiza proiecte de design interior casa, design interior restaurant, design interior birou, care nu doar incorporeaza cele mai noi tendinte, ci reusesc sa imprime amprenta personala, originala si rafinata a proprietarilor.

tendinte in design interior, design interior, amenajari interioare

 

Rezultatele de succes in realizarea proiectelor de design interior transforma echipa de designeri de interior ai Studio Insign in cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc sa beneficieze de expresia profesionala, plina de rafinament si bun-gust a impletirii tendintelor, viziunii personale si a experientei pofesionistilor. Te asteptam in cel mai profesionist studio de design interior pentru a-ti oferi proiecte ce nu doar iti transforma interiorul casei, al biroului sau al restaurnatului in cea mai fabuloasa poveste de rafinament, ci care se transforma intr-un adevarat stil de viata.