fbpx
ln1_bgac

Sursa nesecata de inspiratie in design interior casa – apa

Simbol al vietii si al rodniciei, apa a fost o permanenta si nesecata sursa de inspiratie atat pentru poeti, pictori, cat si pentru designerii de interior si arhitecti.

Desi poate parea utopic, lipsita de forma proprie, incolora, inodora si insipida, apa poate sa incante toate simturile si sa imprime acea stare de relaxare pe care o dorim cu totii si care vine sa intregeasca starea de bine pe care ne dorim sa o primim de fiecare data cand trecem pragul casei.

Fie ca vorbim de design interior living, unde inserarea inspirata a unui acvariu poate crea atmosfera primitoare, relaxanta, calda si plina de eleganta si distinctie, de un fototapet care improspateaza intregiul proiect de design interior casa sau ca ne referim la amenajarea interioara a baii, felul in care acest element sinonim cu viata poate evidentia cele mai palcute aspecte din fiecare incapere in care este utilizata cu scopul de a innobila, este fabulos.

design interior, design interior casa, design intrior living

design interior casa, design interior

Unduirile cristaline si plin de farmec ale apei au inspirat de fiecare data designerii de interior ai Studio Insign atunci cand au realizat proiecte de design interior casa, cu precadere proiecte de design interior baie.

Designerii de interior ai Studio Insign realizeaza proiecte de design interior baie dedicate clientilor care apreciaza confortul relaxarea, elganta si stilul, imbinate in cea mai armonioasa si fireasca modalitate.

design interior casa, design interior baie, design interior 

La desvarsirea celor mai inspirate modalitati de accesorizare a spatiilor pentru realizarea unui proiect de design interior living de exceptie, specialisti Studio Insign apeleaza la veleitatile incontestabile ale imaginilor si elementelor care au ca element principal apa, acestea avand abilitatea de a  conferi un plus de energie si vitalizare a interioarelor, sporind gradul de incarcatura pozitiva a acestora.

 

design interior living, design interior casa, design interior

Stralucirea limpede si plina de viata a apei inspira specialistii Studio Insign chiar si atunci cand nu utilizeaza in mod direct acest element ca modalitate de realizare a proiectelor de design interior casa, utilizandu-se de caracteristicile acesteia atunci cand realizeaza trecerea lina, plina de gust si suava de la o incapere la alta, de la o zona a casei la alta.

design interior casa, design interior

Fie ca unduirea delicata a apei este un model pe care il doriti in realizarea proiectului de design interior casa, ca va doriti un design interior living in care elementele sa se imbine intr-o forma inspirata sau ca vreti sa adaugati un plus de stil prin design interior baie, specialistii Studio Insign sunt raspunsul pentru implinirea dorintelor dumneavoastra.