fbpx

Noblesse Group, de 4 ori nominalizat la The International Design & Architecture Awards 2018

Noblesse Group, prin brandurile sale Noblesse Interiors și Studio Insign, a fost nominalizat şi anul acesta la concursul internaţional “Design & Architecture Awards”, cu proiectul de amenajare a unei frumoase case din București. Competiţia, organizată de către revista britanică “Design et al”, în parteneriat cu Internaţional Design Society, se bucură de numeroase înscrieri cu fiecare ediție, venite din partea studiourilor de design de anvergură, atât din Europa, cât și de peste Ocean, și chiar din Asia.

Studio Insign este un important studio de arhitectură și design interior, care are un vast portofoliu cu proiecte ce acoperă multiple segmente: comerciale și rezidențiale, HoReCa și office, realizate la cele mai înalte standarde, ca drept urmare că sunt recunoscute de către competițiile internaționale de profil.

Noblesse Interiors reprezintă un concept unic în lumea designului interior, un mix al celor mai frumoase colecții de mobilier, decorațiuni, placări, corpuri de iluminat și textile, alături de servicii complete de design interior.

De 4 ori pe lista scurtă a nominalizărilor

Proiectul selectat pentru finala competiției a implicat amenajarea în stil contemporary luxury a unei case spațioase și luminoase din Pipera, pentru care designerii și arhitecții din Noblesse Group au propus nuanțe delicate, texturi prețioase și mobilier elegant, cu distinse accente aurii.

Amenajarea a surprins plăcut juriul, care a propus-o pentru categoria Interior Design Global, la secțiunile Bedroom, Living Space Europe și Interior Design Scheme Europe, respectiv pentru categoria Residential Property Global, la secțiunea Luxury Residence Europe.

Toate proiectele care ajung în faza finală la “The International Design & Architecture Awards” sunt supuse analizei exigente a specialiştilor internaţionali, dar pot fi votate şi pe site-ul oficial.

Profesionalism şi seriozitate

Studio Insign, parte a Noblesse Group, este primul studio de design interior din România membru al Asociaţiei Britanice “International Design Society”, alături de designeri renumiţi, ale căror portofolii extraordinare în domeniu cuprind proiecte de lux, amenajări rezidenţiale, de yachturi şi de avioane private.