fbpx
casa-eforie-studio-insign

Sugestii amenajari interioare duplexuri, proiecte la cheie

 

Duplexul reprezinta unul din idealurile din alegerea unei locuinte. Duplexul ofera posibilitatea unei compartimentari eficiente a zonelor importante ale casei. Vorbim de bucatarie si living, care sunt situate la parter pentru a conferi ideea de spatiu amplu si primitor.

Se poarta in aceste cazuri pentru a sugera si mai mult ideea de spatiul, bucatariile open space care creeaza o unitate cu intreg ambientul. Living-ul trebuie sa fie cald si primitor, fiind zona de relaxare intima sau cu prietenii.

Cromatica in nuante deschise este recomandata pentru astfel de spatii pentru ca reuneste la un loc ideea de spatiu cu cea de confort totul imbinat intr-un flux perfect echilibrat. Stilurile de amenajare pot merge de la vintage la futuriste, aceste aspecte tinand strict de dorinta fiecaruia in parte si stilul de viata pe care-l are, element ce va influenta in mod evident abordarea stilului de amenajare. La etaj in general se afla dormitoarele, care pot fi pentru cuplu, pentru copii sau chiar pentru oaspeti. In functie de destinatia fiecaruia puteti opta pentru amenajari diferentiate si personalizate pentru fiecare camera in parte, astfel incat sa intruneasca atat cerintele generale de amenajare a intreg spatiului cat si a celor ce vor ocupa fiecare din aceste spatii. Duplexurile in general ofera un avantaj maxim si anume acela al iluminarii naturale bogate care confera atat o priveliste exterioara ampla cat si o senzatie de spatiu accentuata, un spatiu amplu asigurand un confort sporit si de asemenea o iluminare naturala ampla influenteaza si look-ul general al spatiului de locuit. Daca stilul ales este unul vintage, va recomandam sa aveti in vedere ideea de semineu ce va aduce acel plus de eleganta spatiului locuintei dumneavoastra. Daca doriti un stil mai tineresc apelati la o mobila minimalista armonizata cu plante mari de interior ce vor crea un interior echilibrat si extrem de elegant Studio Insign va pune la dispozitie proiecte de amenajare interioara si de design interior la cheie. Proiect la cheie reprezinta amenajarea realizata de la concept, proiect, stil, culori, mobila – o amenajare completa si complexa care va va asigura de o realizare de calitate si de bun gust in conformitate cu cerintele fiecarui client in parte.