fbpx

Stimuleaza creativitatea colaboratorilor tai prin design interior office inspirat

Este deja cunoscut faptul că mediul în care ne desfăşurăm activitatea îşi pune pregnant amprenta pe starea interioară, pe creativitatea, vitalitatea şi chiar pe disponibilitatea de a ne implica în diverse activităţi.

Fiecare element, fiecare culoare utilizată în realizarea proiectelor de design interior office sunt factori care influenţează starea de bine şi care stimulează într-un sens sau altul capacitatea de concentrare, productivitatea şi creativitatea.

Succesul proiectelor de design interior office realizate de specialiştii Studio Insign este obţinut datorită faptului că aceştia, de fiecare dată, iau în calcul atât elementele de creare a esteticii şi a funcţionalităţilor, cât şi pe cele de generare a atmosferei stimulante, a ambientului propice desfăşurării unei activităţi coerente, susţinute, eficiente.

Oricât de puţin am da importanţă acestor factori, atmosfera anostă, lipsită de stimulare vizuală îşi exercită influenţa asupra modalităţii în care ne manifestăm şi ne implicăm în realizarea activităţilor curente.

Astfel, specialiştii Studio Insign realizează proiecte de design interior office în care combinaţiile cromatice, elementele de design şi cele funcţionale crează o atmosferă stimulantă, care generează relaxare şi concentrare în acelaşi timp.

Profesioniştii studio Insign pun în valoare fiecare spaţiu pentru care realizează proiectul de amenajare interioară prin îmbinarea stilurilor, prin realizarea acelei distincţii proprii, originale, făcând ca fiecare element să capete personalitate şi semnificaţie.

Unul dintre proiectele de amenajare interioară birouri care poartă semnătura specialiştilor noştri – birourile Macin se remarcă prin eleganţă aparte, prin atmosfera ce imprimă profesionalism şi distincţie.

design interior office, design interior, proiecte de design interior office

Această atmosferă ideala pentru un spaţiu de birouri a fost realizată prin îmbinarea stilului modern cu alăturări cromatice surprinzătoare, dar care definesc stilul specialiştilor noştri – de la culorii vii, îndrăzneţe, puternice, la nuanţe discrete, specifice stilului office.

O altă provocare căreia i-au făcut faţă cu succes profesioniştii noştri a fost cea de realizare a proiectului de amenajare interioară birouri pentru Luxoft.

amenajare interioara birouri, design interior office

Având ca domeniu de activitate una dintre cele mai inovative şi creative activităţi – domeniul IT – atmosfera realizată pentru Luxoft a trebuit să ofere stimuli pentru creativitate, putere de concentrare, dar şi sentimentul plăcut, de relaxare şi de detaşare, atunci când este necesar un astfel de moment.

Astfel, îmbinând materiale şi culori, adăugând elemente grafice – benzi desenate şi culori ce stimulează intelectual, profesioniştii noştri au dus la îndeplinire proiectul 3D pentru realizarea unui cadru în care competitivitatea şi inovarea îşi găsesc locul.