fbpx

Stiluri de design interior casa

De cate ori aducem in discutie casa, modalitatea in care ne dorim sa arate, felul in care vrem sa ne bucuram de confortul si atmosfera creata, de design interior, aducem in discutie stilul.

Ofertant, plin de posibilitati si interpretari, avand elemente care ofera posibilitatea unei alegeri variate, designul interior este mai mult decat o alegere a unei modalitati de amenajare interioara, este o forma de expresie si de expunere a gusturilor, personalitatii si dorintelor fiecaruia dintre noi.

Clasic, Modern, HI-Tech, Contemporan sau Retro, oricare dintre stilurile de design interior care vi se potrivesc, care reprezinta cu acuratete cat mai mare personalitatea si gusturile dumneavoastra, pot fi puse in practica de specialisti a caror experienta, abilitate de a integra in proiectele de amenajare interioara exact acele elemente care sa satisfaca cu precizie fantastica dorintele proprietarilor, sa respecte caracteristicile spatiale ale incaperilor si sa creeze atmosfera ideala – specialistii Studio Insign.

Specialistii Studio Insign au abilitatea de a transpune in orice locuinta stilul Modern – expresie a acuratetii, a liniilor clar definite, utilizand culori pline de stralucire, accentuand eleganta prin detalii de forma si simplitate, menite sa sublinieze si sa accentueze luminozitatea si rafinamentul.

design interior, design interior Romania

Stilul Clasic este o alta specialitate a design-erilor studiolului de design interior Romania – Studio Insign.

Stilul rafinat, bogat in detalii, regasit in toate elementele ce compun design-ul interior: mobilier, corpuri de iluminat, elementele care acopera pardoseala sau peretii, stilul Modern poate fi definit prin arta, laitmotiv, scene rupte din legende, povesti.

design interior Romania, design interior

 

Stilul Retro, in care abordarea ludica a formelor si elementelor care compun design-ul interior, jocul de culori, imbinarea formelor si a liniilor de diverse dimensiuni si in diferite abordari cromatice permite design-erilor Studio Insign sa se joace cu elementele care compun proiectul de amenajare interioara, este stilul care permite utilizarea la maximum a creativitatii si imaginatiei cultivate prin experienta si studiu a specialistilor.

stiluri de design interior, amenajare interioara, design interior Romania

Modern, inovator, cu accente puse pe structura atat din punct de vedere al mobilierului, cat in special al functionalitatii, stilul Hi-Tech este o noua forma a expresiei abilitatilor de a reda in amenajare interoara fiecare element de dezvoltare si reinterpretare sociala, de evolutie si potential tehnologic, a specialistilor Studio Insign.

Stilul contemporan definit prin imbinarea stilului minimalist cu elemente elegante si expresive, in care echilibrul cromatic este oferit de utilizarea tonurilor luminoase, pastelate, calde, este o alta modalitate prin care transpunerea in realitate a dorintelor dumneavoastra de amenajare casa este posibila datorita abilitatilor si profesionalismului desavarsit al specialistilor Studio Insignstudio design interior Romania.

design interior Romania, Studio Insign

Oricare dintre stilurile enumerate va reprezinta si va creeaza starea de bine pe care o doriti acasa sau la birou,specialistii Studio Insignstudio design interior Romania pot realiza proiecte de design interior gata sa raspunda celor mari exigente.