fbpx
SHORLISTED 2013 DESIGN ET AL

Shortlisted la International Design & Architecture Design 2013 – Studio Insign

Ne face placere sa te anuntam ca, pentru al doilea an consecutiv, suntem finalistii competitiei International Design & Architecture Awards 2013 cu doua proiecte de care suntem foarte mandri. Sediul companiei Urgent Curier a fost selectata in finala acestui concurs la sectiunea Hotel & Property Awards, sectiune unde pot concura amenajari interioare pentru hoteluri si sedii de firme al caror buget pentru designul interior depaseste media. Vizioneaza acest proiect AICI si AICI.

 

Cel de al doilea proiect care a ajuns in finala acestui concurs international organizat de revista britanica Design et Al este amenajarea unui apartament in stil eclectic, pe care il poti viziona AICI.

 

Cele doua proiecte vor fi jurizate de un juriu format din designeri internationali de renume, dar un rol important il va avea si votul publicului care se va realiza timp de trei saptamani pe site-ul oficial al concursului.  Competitia care anul acesta a reunit proiecte de la peste 400 de birouri de design interior si arhitectura din intreaga lume se va incheia in septembrie 2013. Suntem mandri de aceasta realizare si asteptam nerabdatori finalizarea acestui concurs prin care putem demostra talentul si profesionalismul echipei noastre.