fbpx
studio insign pe shortlist la concursul the international design awards 2016 marea britanie

Shortlisted la INTERNATIONAL DESIGN & ARCHITECTURE AWARDS 2016 – Studio Insign

CASA MODERNA CU ACCENTE LUXURY – SATU MARE

Biroul de arhitectura si design interior, Studio insign, a fost acceptat si este pe shortlist cu doua proiecte importante la The International Design & Architecture Awards 2016 si Hotel and Property Awards 2016, din cadrul marelui concurs The International Design Awards 2016, una dintre cele mai importante competitii de design din lume! Concursul este gazduit de Design et Al, revista britanica de top de design interior de lux.

 

Studio Insign s-a inscris, a fost acceptat si este pe shortlist cu proiectul „Casa moderna cu accente Luxury” la The International Design & Architecture Awards 2016. Echipa de arhitecti si designeri a restabilit farmecul exteriorului unei cladiri din Satu Mare si a efectuat o reproiectare de interior.
Zonele exterioare au fost reproiectate si amenajate in totalitate pentru a satisface cerintele clientului, care a dorit ca zona verde sa fie valorificata la potentialul sau maxim.

 

De asemenea, proiectul a inclus si proiectarea spatiului de locuit, a dormitorului matrimonial, a camerei de oaspeti, a baii si a bucatariei, toate etajele fiind realizate integral din marmura.

 

Din punct de vedere cromatic, culorile neutre au fost completate de tonuri luminoase pentru a accentua si mai mult stilul contemporan. Spatiul a fost impartit cu atentie pentru a asigura o functionalitate ridicata, dar si pentru conferi o atmosfera primitoare si calda. Mobilierul de lux contemporan a fost utilizat in intreaga amenajare interioara.

 

Scara spiralata, realizata din otel si sticla si proiectata si implementata la comanda reprezinta un detaliu important al acestui proiect de amploare.

 

Mai multe detalii si poze despre proiectul Studio Insign gasesti AICI.

NOVOTEL LOBBY

Cel de-al doilea proiect cu care Studio Insign a fost acceptat si este pe shortlist, de data aceasta la Hotel and Property Awards 2016, se numeste “Novotel Lobby”.

 

Proiectul a presupus proiectarea si amenajarea lobby-ului pentru Hotelul Novotel din Bucuresti. Echipa de design interior si arhitectura Studio Insign a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior in tonuri placute de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare. In continuarea lobby-ului a fost creata o zona de lucru, confortabila si retrasa.

 

Pentru a reprezenta cat mai bine spatiul au fost luate ca repere concepte ca miscarea si lumina de ambianta. Au fost alese corpuri de iluminat iconice, amplasate in puncte-cheie din amenajare astfel incat in orice colt te-ai afla, ai senzatia de confort si relaxare. Din punct de vedere cromatic, au fost alese culori calde in contrast cu cele cateva piese de mobilier in tonuri reci de albastru si magenta. Fiecare aspect, covorul, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice si corpurile de iluminat speciale, au participat cu succes la crearea unui lobby care invita oaspetii acestui hotel de 4 stele la socializare.

 

Intregul concept este construit in jurul liniilor curbe si a elementelor organice care plutesc si lucreaza impreuna perfect intr-un spatiu modern si unitar. Piesele de mobilier si de iluminat semnate de Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Konstantin Grcic si Hee Welling completeaza designul interior al acestui spatiu intr-un mod original.

 

Un loc conceput prin functionalitatea lui ca spatiu in care oamenii petrec doar cateva clipe, poate fi privit acum ca o adevarata zona de relaxare.

 

Mai multe detalii si poze despre proiectul Studio Insign gasesti AICI.