fbpx
STUDIO INSIGN SHORLISTED 2012 DESIGN ET AL DESIGN AND ARCHITECTURE AWARDS 2012 PROIECTE STUDIO INSIGN

Shortlisted la INTERNATIONAL DESIGN & ARCHITECTURE AWARDS 2012 – Studio Insign

Studio Insign este pe shortlist la doua categorii ale concursului International Design & Architecture Awards 2012. Aceasta competitie este organizata la nivel mondial de catre International Design Society si revista britanica “Design et Al”.

Printre competitori se numara studiouri renumite de design din Asia, Europa si Statele Unite. Cele doua categorii la care au fost selectionate proiectele Studio Insign printr-o competitie internationala acerba sunt „Hoteluri cu 50-200 de camere” si „Dormitor de lux”.

La categoria “Hoteluri cu 50-200 de camere”, proiectul selectat de catre membrii comisiei consta in amenajarea receptiei, lounge-ului si cafenelei unui hotel de patru stele care farmeca prin sentimentul de intimitate pe care il emana, dar si prin piesele unicat pe care designerii nostri le-au creat special pentru acest interior.

La categoria „Dormitor de lux” membrii comisiei au apreciat conceptul original, cromatica si functionalitatea spatiului. Este vorba de un dormitor din proiectul „Art Eclectic” in care nuantele pastelate si accesoriile rafinate se imbina armonios.