fbpx

Revista HoRes, toamna 2016 – Lobby Hotel Novotel Bucuresti & Despre importanta arhitecturii si a designului organic in HoReCa

Echipa de design interior si arhitectura Studio InSign vorbeste in acest numar al revistei de profil HoRes despre designul si arhitectura organica, devenite un trend exclusivist in horeca. Designul organic contribuie la starea de bine atunci cand sunt folosite elemente ce leaga spatiul interior de cel exterior, reprezentand „o experienta care deconecteaza, bucura oaspetii si ii aduce intr-un spatiu departe de aglomeratie, poluare, stres”, afirma Loredana Preda, CEO Studio InSign si Alessandro Lusito, Design Dep. Manager.

 

Urmand linia acestui trend, Studio InSign a creat pentru Hotel Novotel Bucuresti un concept construit in jurul liniilor curbe si a elementelor organice care plutesc si lucreaza perfect impreuna intr-un spatiu modern si unitar. Vedem o amenajare primitoare, cozy & fresh a lobby-ului prin tonuri placute de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare, alaturi de piese semnate de nume importante din design-ul interior. Proiectul a fost nominalizat printre finalisti in cadrul concursului The International Hotel and Property Awards 2016.