fbpx

Revista HoRes, toamna 2017 – Hotel Bicaz – Pirates Resort, Mamaia

Hotel Bicaz Pirates Resort Mamaia reinterpreteaza lumea piratilor din Caraibe, fiind un proiect hotelier dezvoltat de echipa Studio Insign pentru zonele de receptie, lobby, Jack’s Bar si terasa. Creat in spiritul aventurii, acest hotel tematic unic este ideal pentru familiile cu copii. Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja, langa Hotelul Vega, intr-o zona deosebita cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

Punctul de atractie il reprezinta inca de la intrare receptia – corabie, proiectata in cele mai mici detalii si livrata de echipa Studio Insign.

Hotelul se remarca prin programele interactive de entertainement, decorurile de poveste, dar si prin locatiile tematice din interior: miniclubul si locul de joaca pentru copii Parrot’s Land, The Blue Laguna – piscina nou amenajata, barul lui Jack si nu in ultimul rand Pirates Island, terasa cu restaurant, ambele redecorate in spiritul povestii.

Concept

INSULA AVENTURII

Conceptul porneste de la nenumaratele aventuri si obstacole pe care le aveau de depasit piratii in lungul lor drum spre descoperirea comorilor pierdute. Viata piratilor era plina de aventuri, tradari, de primejdii infruntate clipa de clipa, pe mare si pe uscat, si mai cu seama cu personaje extraordinare: lupi de mare batrani si fiorosi, gata sa scoata sabia pentru un cufar cu ludovici de aur, dar care cunosc legile camaraderiei. Astfel, elementele folosite pentru ilustrarea acestei vieti primejdioase sunt reprezentate de pluta, ca element salvator al piratiilor si de caracatita, ca intruchipare a animalele fantastice ale marii.

INSULA COMORILOR

Tema acestei zone porneste de la cele doua elemente pentru care piratii luptau si pentru care erau mereu dispusi sa-si puna viata in pericol: comoara si dragostea. Comoara este materializata in acest concept prin cufarul de bani si nestemate pentru care piratii treceau prin nenumarate peripetii pentru a le dobandi. Dragostea este intruchipata de o sirena, zeita a adancurilor cu glas ademenitor, pe cat de frumoasa, pe atat de primejdioasa.

EPAVA CONTRABANDISTILOR
Este locul unde vei gasi vrute si nevrute, aduse de peste mari si tari, locul in care dorintele devin realitate. Aici contrabandisti au strans nenumarate lucruri din toate colturile lumii si sunt gata sa le dea la schimb in locul unor ludovici de aur.

CORABIA PIRATILOR

Odata ajunsi la bordul corabiei aventura dumneavoastra incepe. Veti fi gazduiti in una dintre cele 158 de cabine duble sau in unul dintre cele 8 apartamente aflate la bordul corabiei. In lunga si placuta dumneavoastra calatorie veti fi purtati prin Parrot’s Land, locul in care cei mai tineri dintre dumneavoastra vor avea parte de nenumarate aventuri, prin The Blue Laguna, locul unde pasionati de apa dulce se vor rasfata in razele soarelui, prin Pirates Island, taramul delicateselor culinare, si prin Jack’s Bar, locul preferat al piratilor. Corabia Piratilor va va purta peste mari si tari, in locuri doar de pirati stiute si va garantam ca veti trai clipe de neuitat.

Studio Insign este membru Design Society-Asociatia Internationala de Design Interior din Marea Britanie si ofera servicii complete de amenajare pentru HoReCa, office, spatii publice si rezidentiale, cu experienta intr-o industrie competitiva, aflata mereu in schimbare.