fbpx

Revista HoRes, nr. 38 – Concept Design Qreator flagship by IQOS

Qreator by IQOS este un superb proiect de design interior al unei case vechi din capitală, Vila Oromolu. Proiectul a fost realizat de Noblesse Interiors și echipa Studio Insign. În trecut, vila a reprezentat reședința guvernatorului Băncii Naționale a României, Mihai Oromolu.

Designul propus de echipa Noblesse Interiors este menit să reflecte universal IQOS – un produs inovator care încălzește tutunul, reunind natura (tutunul în forma lui naturală), tehnologia și designul (fluid și organic), utilizatorul putând accesa un spațiu prietenos și confortabil.

Concept store-ul IQOS întrunește forme și structuri dinamice, organice, ce se traduc într-un design contemporan, acesta având ca scop crearea unei experiențe inedite. Toți cei care trec pragul casei sunt astfel invitați să descopere, să atingă și să exploreze un nou univers. Spațiile aerisite și generoase, antiteza dintre materialele naturale și elementele tehnologice creează o multitudine de experiențe senzoriale.

Scopul nostru a fost să reflectăm toate aceste elemente – mobilier, decorațiuni și iluminat – în contextul acestui spațiu, o clădire monument istoric cu elemente de stil eclectic, readusă la viață într-o manieră contemporană.