fbpx

Revista Caminul, Mai 2012 – Stilul minimalist in amenajarile interioare

Paleta coloristica este una redusa, dominata de non-culoarea alb. Se apeleaza la nuante monocrome sau la bejuri, cremuri, caffe au lait, care sa redea tendinta actuala a stilului, si anume o evolutie de la zona rece (alb-negru, specific anilor ‘70-80) la o abordare contemporana si la redarea naturalului. Intervin astfel si nuante de verde, turcoaz, insa pastelate. In fotografiile prezentate, Galeriile Noblesse va prezinta cea mai frumoasa colectie ce se incadreaza in acest stil: Watermark Freestyle.

 

Stilul minimalist nu se rezuma la constrangeri decorative, putand fi interpretat ca o modalitate de transformare a spatiului intr-un obiect de arta care sa redea o stare de liniste si calm. Astfel, spatiul respira prin nonaglomerarea elementelor decorative.

 

Acest stil se adreseaza persoanelor ordonate, implicand o abordare simpla, cu accent pe mobilier si rezumandu-se la linii si forme care, in sine, definesc elementul artistic. In zona de bucatarie corpurile de mobilier geometrice suspendate sunt in trend, care mascheaza diferite aparate electrocasnice.

 

Din numeroasele colectii, Galeriile Noblesse va prezinta Passion si Contempora. Baile pot fi amenajate deosebit, in nuante monocrome sau usor orientate catre cele naturale, de lemn, iar la Galeriile Noblesse gasesti o gama variata de mobilier pentru bai, sanitare, placari si accesorii.

 

De asemenea, in portofoliul Galeriilor Noblesse puteti gasi o gama variata de mobilier si decoratiuni, iar cu ajutorul echipei noastre de designeri din cadrul Studio InSign puteti crea un spatiu minimalist autentic.

 

Citeste intreg articolul AICI.