fbpx

Rasfat pentru trup si suflet prin design interior HoReCa de exceptie – hammam-ul

Aparut inca din secolul a XIV-lea, hammam-ul sau baia turceasca este locul sinonim cu  relaxarea, rasfatul, satrea de bine, locul ales cel mai adesea pentru redobandirea unei stari de confort fizic si psihic, de reeechilibrare si desfatare maxima.

Alaturi de functionalitatile sale care presupun o „terapie” cu aer cald si bai relaxante, precedate de un masaj de exceptie, hammamul inseamna si atmosfera. Atmosfera creata prin elementele de design interior utilizate reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte in obtinerea rezultatelor incredibile in urma unei „sesiuni” de revitalizare, relaxare si rasfat.

Specialistii Studio Insign – design interior Romania au realizat de curand, in cadrul proiectului de design interior HoReCa pentru Hotel Salis amenajarea interioara a unui hamam ce te poarta in lumea plin de farmec a traditiilor orientale.

Hammam-ul este rezultatul imbinarii culturii grecesti, romane si orientale, este un mix de functionalitati, atmosfere si trairi, iar tocmai acest aspect a fost cel pe care au pus accentul specialistii Studio Insign – design interior Romania la realizarea acestei zone din cadrul Hotelului Salis pentru care au conceput si exectutat proiectul de design interior HoReCa.

design interior Romania, design interior HoReCa

Aerul intim si plin de farmec al hammam-ului a fost realizat de specialistii Studio Insign – design interior Romania prin combinatiile de culori, impletirea de exceptie a placarilor, precum si  prin elementele decorative ce te duc cu gandul la luxuriantele bai turcesti in care se desfatau in vremuri imemoriale cuceritorii lumii.

Fiind un spatiu dedicat unui public divers si select, hotelul Salis reuneste toate atributele unui spatiu in care rafinamentul, bunul-gust si elementele cu aer luxury sunt dominante.

Experienta vasta a specialistilor Studio Insign – design interior Romania in realizarea proiectelor de design interior HoReCa face ca rezultatele obtinute sa fie surprinzatoare, pline de farmec si originalitate.

Farmecul fiecarei incaperi, al fiecarui spatiu este obtinut atat prin alegerile inspirate pentru elementele ce compun intregul concept de design, cat si in atmosfera creata prin alaturarea acestora.

Asa cum ne-au obisnuit cu fiecare proiect de amenajare interioara realizat, specialistii Studio Insign au realizat pentru Hotel Salis un proiect in care au ingemanat intr-o maniera desavarsita cele mai noi trenduri, dorintele proprietarilor, viziunea artistica remarcabila, precizia oamenilor de stiinta, functionalitatile concepute intr-o maniera pratica si specificul locatiei.