fbpx
atingerea-magica

Proiecte restaurare cladiri – atingerea magica a profesionistilor

Oriunde ar fi situate, oricat de multa munca, documentare si efort ar necesita, atunci cand vorbim de proiecte restaurare cladiri, spcialistii Studio Insign – studio design interior Romania – transforma realizarea succesului intr-o misiune personala, transpunandu-se in totalitate in fiecare dintre etapele si modalitatile de reinsufletire a cladirilor, de redare a stralucirii si frumusetii acesteia, de altadata.

Unul dintre proiectele de restaurare cladiri pe care specialsitii Studio Insign – studio design interior Romania le-au finalizat cu secces este cel care, situat in Berlin, datand din perioada interbelica, a necesitat atat realizarea proiectului arhitectural, cat si pe cel de restaurare si consolidare.

design interior Romania, restaurare cladiri, studio design interior Romania

Pasionati, neinfricati in fata provocarilor profesionale, dispusi sa isi puna la incercare maiestria pentru fiecare dintre proiectele realizate, designerii de interior ai Studio Insign au obtinut un rezultat fabulos in urma realizarii acestui proiect.

Starea de degradare a cadirii era intr-un stadiu foarte avansat, determinandu-i pe specialistii Studio Insign sa apeleze la o documentare temeinica, apeland la documente care sa le ofere o imagine a structurii initiale a cladirii, astfel incat sa poata demara procedurile de recreare a stucaturilor si elementelor decorative de pe fatada cladirii, de restaurare si de redare a imaginii pline de farmec pe care aceasta a detinut-o.

La realizarea proiectului, specialistii au luat in calcul stilul arhitectural al cladirii, respectand in tocmai caracteristicile arhitecturii germane cu influente neoclasice, aspect care ii ofera personalitate, individualitate, care ii ofera valoarea artistica si istorica de necontestat.

design interior, design interior Romania, restaurare cladiri, restaurare

La realizarea acestui proiect, alaturi de respectarea structurii si a arhitecturii initiale, specialistii Studio Insign au avut de indeplinit si dorintele proprietarilor care au constat in realizarea unei orangerii si a unei piscine interioare si a unor spatii functionale, toate menite sa creeze aerul de palat romantic al cladirii, transpus in vremurile actuale, dar care isi pastreaza incarcatura istorica ce ii ofera un plus de farmec si rafinament.

Pentru ca acest proiect cuprinde si componenta de realizare a proiectului de design interior ce urmeaza sa fie realizat de specialistii Studio Insign, va vom tine la curent cu rezultatele obtinute.

Oricare este provocarea profesionala pe care o lansati, profesionistii Studio Insign vor reusi sa va surprinda, depasindu-va asteptarile.

Fie ca va doriti un proiect de design interior, un proiect de restaurare cladiri sau ca va ganditi sa oferiti o noua imagine casei dumneavoastra printr-o amenajare exterioara, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania sunt gata sa realizeze cele mai eficiente, estetice, inovative si originale proiecte.