fbpx
cultura-locala-trend

Proiecte de amenajare exterioara – mix de eleganta, cultura locala, trend

Atunci cand descriem casa visurilor noastre, in mare parte cu totii ajungem la aceleasi caracteristici, vazute si interpretate din perspective personala. Astfel, desi diferiti si cu viziuni personale, cel mai adesea ne surprindem descriind cu o destul de mare pondere de numitori comuni felul in care ne dorim sa  fie casa perfecta: impozanta dar nu opulenta, spatioasa dar intima, primitoare si cu aer personal, eleganta si unica.

Reinterpretarea formelor si a stilurilor, mixul de elemente realizat in mod surprinzator, dar intr-o perfecta armonie sunt doar cateva dintre modalitatile in care designerii de interior ai Studio Insign – design interior Romania abordeaza fiecare dintre proiectele pe care le realizeaza.

proiect de amenajare exterioara, design interior casa, proiect de arhitectura

Prefigurarea elegantei stilului de design interior se realizeaza printr-un proiect de amenajare exterioara care sa fie intr-o perfecta comuniune cu acesta si care sa reprezinte acea amprenta unica, personala regasita in tot ceea ce te reprezinta.

Chiar daca la prima vedere un proiect de amenajare exterioara nu presupune imbinarea prea multor elemente, ca si in cazul unui proiect de design interior casa si in cazul realizarii unui proiect de arhitectura fiecare element, fiecare detaliu are o importanta fantastica in realizarea unei compozitii care sa incante si care sa trezeasca admiratia.

Astfel, la realizarea unui proiect de arhitectura sunt luate in calcul atat fatada casei, amplasarea aleilor din interiorul curtii, a spatiilor pentru relaxare, a spatiului destinat parcarii dar si a pozitionarii si alegerii celor mai potrivite elemente de vegetatie, fie ca este vorba de plante mici sau de arbori, amplasarea necorespunzatoare poate modifica in mod dramatic intreaga perceptie a designului exterior al casei.

design interior Romania, amenajare exterioara, proiect de arhitectura

Realizat cu precadere in stilul consacrat in zona in care se afla, cu influente evidente din cultura locului in care sunt presarate elemente distincte astfel incat sa ii confere aerul original si personal, ingloband in acelasi timp si elemente care sa il plaseze in trend, fiecare proiect de arhitectura presupune din partea profesionistului care il realizeaza o vasta experienta, o viziune artistica dezvoltata si in acelasi timp o gandire analitica, astfel incat sa poata si imbinate perfect elementele estetice cu cele functionale si cele privind siguranta proprietarilor.

Realizarea casei de vis nu a fost niciodata mai aproape de a deveni realitate daca alegi ca atat proiectul de amenajare exterioara cat si cel  de design interior sa fie creat de catre specialistii Studio Insign, specialistii –simbol al profesionalismului, creativitatii si originalitatii.