fbpx

Modalitati inedite de utilizare a oglinzilor in design interior

Daca va ganditi sa adaugati un plus de eleganta si rafinament casei dumneavoastra, sa va oferiti un design interior care sa aiba o nota jucausa si inovativa si care sa surprinda si sa ramana pe retina celor care va trec pragul, utilizarea inedita a oglinzilor in design interior este una dintre modalitatile prin care puteti obtine toate aceste efecte.

Specialistii Studio Insign – cel mai elegant studio de design interior Romania – au realizat de-a lungul timpului proiecte de amenajre interioara in care utilizarea oglinzilor a oferit efecte fantastice, apreciate de catre proprietari.

Pentru a va oferi o imagine mai clara in ceea ce priveste abilitatea designerilor Studio Insing de a creea proiectele de design interior inovative si pline de farmec, va prezentam cateva dintre realizarile noastre in care ne-am jucat cu efectele srtralucitoare si pline de bun-gust oferite de oglinzi.

O oglinda sablata, pozitionata intr-o zona considerata atipica pentru acest obiect poate oferi o nota de stil si eleganta, un plus de farmec si stil.

design interior, design interior Romania

Un dormitor plin de suavitatea si rafinamentul feminin, in care este utilizat predominant albul, inundat de luminozitate si deschidere, este imbogatit cu un dulap elegant, ale carui usi imbracate in oglinzi sporeste ideea de spatiu si libertate de expresie.

design interior, amenajare interioara

Elementele de design interior luxury, debordand de de stil, eleganta si rafinament, mixul fabulos de elemente de amenajare interioara, creeaza o atmosfera coplesitoare, menita sa taie rasuflarea si sa inunde fiinta celor care se bucura de acest ambuient de sentimentul inaltator al boudoir-urilor clasice abordate in cel mai modern stil. In acest caz, utilizarea oglinzilor pentru acoperirea peretelui si a tavenului subliniaza stralucirea si somptuozitatea incaperii.

design interior, amenajare interioara, design interior Romania

Abilitatea de a reda in cel mai mic detaliu sentimente, atitudini, personalitati, de a transpune in design interior cele mai profunde dorinte ale proprietarilor pozitioneaza echipa Studio Insign in lista celor mai creativi, originali si inovativi specialisti in amenajari interioare, reprezentanti demni de respect si admiratie ai profesionistilor in design interior Romania.