fbpx
jocuri-culoare

Jocuri inocente de culoare – design interior camera copil

Ca forma de expresie a starii de spirit, a trairilor interioare, dar ca si stimulent al acestora, culoarea este printre primele insusiri pe care le observam atunci cand analizam obiectele.

In functie de culoarea aleasa, obiectele transmit si senzatia, acea importanta, dar relativ nedefinita forma de comunicare paraverbala pe care o folosesc cu mare succes marii oratori. Aceasta forma de comunicare este defapt cea mai frecvent intalnita modalitate de transmitere a mesajului utilizata de specialistii in design interior.

design interior Romania, design interior, design interior camera copil

Cunoscand in profunzime semnificatia si mesajul transmis de fiecare nuanta si ton de culoare, specialistii Studio Insign – design interior Romania – realizeaza compozitii cromatice de exceptie, menite sa induca starea de bine, de relaxare si armonie pe care o cautam cu totii atunci cand patrundem in interiorul casei si in mod absolut obligatoriu atunci cand gandesc proiectul de design interior camera copil.

Imbinand jovialitatea, inocenta si ludicitatea caracteistica varstelor fragede, cu dorinta de a armoniza si de a crea spatii estetice, functionale si in acelasi timp apte sa creeze o atmosfera placuta, specialistii Studio Insign – studio design interior Romania – relizeaza proiecte de design interior camera copil de exceptie, menite sa exprime energia pozitiva si puritatea sufleteasca a micilor locuitori.

amenajare interioara camera copil, design interior, design interior Romania

Pornind de la obiectele decorative, pana la obiectele de mobilier, culoarea peretilor si a pardoselii, forma si culoarea corpurilor de iluminat utilizate pentru proiectele de amenajare interioara camera copil, toate formeaza acel armonios, ludic si jovial tot unitar care respira, exprima si insufla copilarie, dragostea de viata,  optimism.

Cu o reala influenta asupra starii interioare personale, realizarea unui proiect de amenajare interioara camera copil este una dintre misiunile care necesita implicare si atentie maxima, deoarece, ca noi toti, specialistii Studio Insign isi doresc foarte mult sa mentina cat mai mult acea stare de frumusete si veselie a copiilor, facand insa o analiza profesionista, matura a tuturor elementelor ce compun interiorul camerei dedicata lor, adaugandu-i functionalitate si confort.

Ofera-i copilului tau zambetul plin de entuziasm printr-un proiect de design interior camera copil realizat la cel mai inalt grad de profesionalism, simbolistica si armonie de specialistii Studio Insign – design interior Romania.