fbpx

Studio Insign castiga Boutique Award din cadrul competitiei de proiecte de birouri The Most Office

UPDATE! 

Birourile Noblesse Group realizate de Studio Insign cu produse din portofoliul Noblesse Interiors castiga Boutique Award la prima competitie de proiecte de birouri The Most Office, organizata de CBRE si Skanska.

In cadrul concursului au participat 34 de companii importante, mandre de locurile de munca oferite angajatilor, din Bucuresti, Cluj si Iasi, precum HBO Romania, WebHelp Romania, Zitec, Betfair Romania Development, Unicredit Group.

Participarea la aceasta prima competitie de birouri din Romania a reprezentat o certificare a calitatii spatiilor, dar si a respectului companiilor fata de angajatii si clientii lor.

Gala The Most Office 2016 a avut loc joi, 10 noiembrie 2016, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare, Bucuresti.

Afla mai multe detalii AICI.


Newsflash! Ne-am inscris si am fost acceptati cu birourile Studio Insign la “The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri, organizata de CBRE in parteneriat cu Skanska. Participantii sunt reprezentati de toti detinatorii de birouri, mandri de mediul de lucru oferit angajatilor lor.

Concursul “The Most Office” reprezinta o mare provocare pentru participanti de a dovedi calitatea birourilor in care lucreaza, reprezinta oportunitatea de a castiga notorietate nationala si reputatie in ochii actualilor si viitorilor angajati, reprezinta sansa de a primi Certificatul The Most Office 2016 si nu il ultimul rand oportunitatea de a dovedi ca detin unele dintre cele mai up-to-date spatii de birouri de pe piata.

Juriul de Experti va aloca fiecare participant in categoria corespunzatoare:

  • Glamour
  • High Tech
  • Popular
  • Young Spirit
  • Boutique
  • Cosy/Friendly

Anuntarea finalistilor va avea loc pe data de 10 noiembrie 2016, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.

Afla mai multe AICI