fbpx

Idei inspirationale de amenajare a livingului

 

Aveti un living spatios si nu stiti cum sa-l amenajati? Studio Insign va sta mereu la dispozitie cu idei ingenioase si puneri in practica de o calitate egala cu superlativul ce va vor uimi si va vor face locuinta dintr-una banala si fara personalitate, intr-una plina de culoare, modernism si in care va veti regasi stilul preferat.

Pana la a ne cunoaste, propunem sa va oferim cateva idei care sa va fie de un real ajutor in gasirea celor mai bune idei pentru dumneavoastra.

Astfel, va propunem sa vizualizati cateva stiluri aparte de amenajare interioara a livingului care pur si simplu sa va taie respiratia.

Living cu tenta futurista, unde caldura cromatica imprastie senzatia de confort si relaxare. Un living potrivit tinerilor, potrivit spiritului tanar

O ambianta minimala, dar plina de imbietoare combinatii de culori crem, galben, maro, sistemul de iluminat subtil ce evidentiaza nuanta aurie de desert a spatiului. Un ambient nonconformist simplist si plin de personalitate.

Pentru doamne, o iluminare eleganta ce foloseste texturi exotice si imprimeuri animal print, un model scos pe podium si de Casa Versace, ce si-a propus crearea unor atmosfere fascinante dedicate persoanelor pasionale, persoanelor ce iubesc aventura si misterul.

Daca va doriti o ambianta care sa se contopeasca cu natura de ce sa nu apelati direct la ea, creand o reala comuniune om-natura:

Va plac spatiile inalte incarcate de eleganta si somptuozitate? Va plac candelabrele si coloanele grecesti? Atunci amenajarea de mai jos va caracterizeaza stilul extravagant, cu note nobiliare incarcate de istorie si pasiune pentru arta.