fbpx

Finisaje de calitate – garantia unui design interior de succes

Transformarea lucrurilor obisnuite in adevarate capodopere remarcabile tine de cpacitatea si abilitatea de a realiza finisaje de calitate.

Daca ar fi sa analizam unele dintre elementele care ne fascineaza, cum ar fi spectaculoasele si complicatele tutu-uri de balerina, carora daca le-am scoate paietele ar deveni niste tricouri obisnuite sau daca marii bucatari nu ar detine retete secrete, cu care imbogatesc preparatele culinare desavarsite, atunci am avea parte de mancaruri obisnuite, indiferent de cat de rafinat si elegant ar fi restaurantul la care alegem sa luam o cina speciala.

Acelasi principiu se aplica si in realizarea unui design interior fabulos: cele mai mici detalii cum ar fi ornamentele si finisajele peretilor, pardoselilor si ale elementelor de mobilier, fac diferenta in aspectul general de paradis personal. Realizarea acestor detalii fine, menite sa defineasca eleganta, stilul si rafinamentul design-ului interior pot reprezenta pentru proprietari provocari consumatoare de timp si energie, dar obtinerea unui design interior de vis este realizabila, cu usurinta, daca apelati la profesionisti in domeniu, cu doze maxime de creativitate, originalitate si pricepere.

Fie ca va doriti sa adaugati un plus de rafinament peretilor prin aplicarea de ornamente sau boiserie din lem de esenta tare, pin sau brad, ca va doriti sa aplicati tapet textil sau sa potentati aspectul interior printr-un mobilier clasic sau modern, tapitat cu materiale fine, brodate manual sau cu imprimeuri indraznete, moderne, specialistii Studio Insign detin reteta secreta pentru realizarea si imbinarea eleganta si originala a tuturor elementelor, oferindu-va astfel un design interior a carui categorisire poate fi situata in lista selecta a capodoperelor.

Fara a se limita la realizarea unor proiecte de design interior de succes, specialistii Studio Insign realizeaza finisaje desavarsite, obtinand in acest fel interioare fabuloase, in care aspectele predominante sunt eleganta, originalitatea, luxul si creativitatea.

Va invitam sa vizualizati cateva dintre realizarile echipei noastre printre care se enumera numeroase proiecte de design interior, din cea mai variata arie de intrebuintare a spatiului: amenajare interioara casa, design interior apartamente, amenajari intrioare birouri, proiecte de amenajare interioara sedii de firma, proiecte de amenajare HORECA:

Design interior casa clasica in Roman

Amenajare apartament eclectic Bucuresti- Piata Romana

Amenajare interioara hotel- Hobby Club

Design interior Bistro Swedish Buffet

Design interior pentru Cafenea : Brit Cafe

Proiect amenajare interioara – Birou – British

DIVA- amenajare interioara magazin de bijuterii