fbpx
evolutia-corpuri-iluminat

Evolutia corpurilor de iluminat – progresul refinamentului proiectelor de design interior casa

De cate ori ne gandim la o incapere, fie ea parte din locuinta, birou sau chiar hotel, nu o putem imagina a fi confortabila, primitoare, calda, fara a si frumos luminata.

Sursa a vietii, optimismului si a sarbatorii, lumina este unul dintre cei mai importanti factori pe care trebuie sa ii avem in vedere atunci cand demaram un proiect de design interior casa, hotel, restaurant, birou.

Ca orice alt instrument menit sa ofere confortul si starea de bine a oamenilor, de-a lungul timpului, sistemele de iluminat au cunoscut o evolutie constanta, devenind, din necesitate, in forma de expresie a gustului pentru frumos, in element generator de atmosfera si modalitate de a adauga un plus de farmec incaperilor.

proiect design interior casa, amenajare casa, proiect design interior hotel, design interior hotel

Inceputurile corpurilor de iluminat, asa cum le cunoastem noi, au fost dominate de torte, lumanari, lampi, opaite, care datorita tehnologiei si a resurselor inepuizabile de creativitate si ingeniozitate s-au transformat in candelabre fabuloase, obiecte de decor si chiar reprezentari de arta cu un farmec fantastic, un marcant si sugestiv element de design interior casa.

Ca orice alte obiecte indispensabile unei vieti civilizate, corpurile de iluminat au devenit, in timp, o forma de  expresie a statutului social si al superioritatii materiale.

design interior, design interior casa, design interior hotel

Realizate initial din piatra, lemn sau ceara, aceste elemente devenite in timp forme de expresie a gustului pentru design interior casa, sunt acum realizate din cea mai variata gama de materiale, fie ca vorbim de esenta de lemn pretios, metale pretioase, otel, fier, aluminiu, plastic sau chiar hartie, corpurile de iluminat vin sa imbogateasca intregul ansamblu de amenajare interioara, sa adauge sau sa stirbeasca din stralucirea incaperilor.

Atentie sporita se acorda corpurilor de iluminat la realizarea proiectelor de amenajare interioara casa, design interior hotel sau amenajare restaurant.

amenajare interioara, design interior, design interior hotel, design interior casa

Datorita capacitatii de a forma atmosfera de a transforma din banal in unic un spatiu, corpurile de iluminat au o influenrta majora in succesul proiectelor de design interior hotel, restaurant, bar, casa.

Abili in a acorda atentie remarcabila fiecarui detaliu ce compune intregul proiect de design interior casa, design interior hotel sau orice alt tip de amenajare interioara, specialistii Studio Insign va ofera cele mai  stralucitoare si luminoase modalitati de a va exprima personalitatea si gusturile.