fbpx

Eleganta si rafinament in design interior casa – combinatii inspirate de texturi

Extensie a personalitatii noastre, alaturi de vestimentatie, elementele de design interior casa exprima in cel mai sugestiv mod felul in care ne raportam la ceea ce ne inconjoara si la modalitatea in care percepem mediul, viata si compania celorlalti.

De cele mai multe ori, atunci cand gandim modalitati de imbunatatire/modificare/restabilire sau chiar stabilire a design-ului casei noastre, incercam sa exprimam trairi, sentimente, ne transpunem personalitatea in cat mai multe amanunte si elemente definitorii ale atmosferei si stilului de amenajarte interioara pe care o adoptam.

Rafinamentul unui proiect de design interior casa poate fi usor reliefat prin combinatii rafinate si inspirate de texturi.

Realizarea acestui deziderat este o misiune delicata, plina de provocari si este recomandat ca, pentru obtinerea celui mai bun rezultat, sa apelati la specialisti abili in a realiza alaturari armonioase si sugestive de texturi, culori, delimitare a spatiului si functionalitatea elementelor de mobilier si decoratiuni.

Un fabulos exemplu de realizare a unor combinatii menite sa ofere rafinament, distinctie, eleganta si simbolism elementelor de design interior casa, este proiectul realizat de specialistii Studio Insign – Casa pentru suflet.

design interior casa

Alaturarea fabuloasa a materialelor textile fine si delicate cu cea dura, robusta a caramizilor, alegerea albului ca dominanta cromatica menita sa evidentieze luminozitatea si rafinamentul incaperii stabileste noi standarde de eleganta in design interior casa.

amenajare interioara casa

Imbinand pasiunea proprietarilor pentru muzica, uniformitatea culorilor cu jocul elegant de modele pentru pardoseala, precum si mozaicul bicolor cu albul peretilor, specialistii in design interior, au realizat prin elementele de amenajare interioara casa o armonie distincta menita sa ofere atmosfera moderna si in acelasi timp boema, incaperii. Elementul dominant al incaperii, pianul, se integreaza perfect in alegerea materialelor, precum si in design-ul elementelor de decor.

design interior, design interior casa

Alegerea facuta de specialisti pentru aceasta incapere captiveaza si surprinde. Imbinarea perfecta a sticlei decorative cu lemnul de esenta tare, alaturarea culorilor precum si dispunerea inspirata a elementelor de mobilier, stabilesc armonia perfecta a proiectului de amenjare intrioara realizat pentru aceasta incapere.

Indiferent de ceea ce doriti sa exprimati prin elementele de amenajare interioara casa, de atmosfera pe care doriti sa o oferiti interiorului locuintei dumneavoastra prin design interior, specialistii Studio Insign va ofera alaturarea perfecta de texturi, materiale si culori.

In proiectele de design interior casa realizate de specialistii Studio Insign, texturile, materialele si stilurile se combina miraculor pentru un ambient care iese din tiparele conventionale.