fbpx

Distinctie si eleganta – amenajari spatii comerciale

Dedicate frumusetii, elegantei si stilului feminin, saloanele de infrumusetare sunt cladiri care trebuie sa imprime inca de la primul contact, impresia placuta de atmosfera calda, primitoare, luxoasa si plina de clasa.

Abordarea discreta a luxului exprimat prin imbinarea culorilor calde, a mobilierului rafinat si a decoratiunilor elegante, cu aer distins, transforma un simplu spatiu comercial intr-un mirobolant expozeu de eleganta si bun-gust care invita pe oricine ii trece pragul sa guste savoarea serviciilor oferite.

Realizand proiecte 3D de amenajari spatii comerciale care imbina in cea mai distinsa si rafinata maniera luxul cu functionalitatea, evidentiind cu fiecare element de decor distinctia serviciilor oferite, designerii de interior ai Studio Insign transpun in realitate cele mai elegante si pline de stil idei si proiecte de amenajari spatii comerciale.

Solicitati pentru a realiza design-ul interior al unui salon de infrumusetare, specialistii Studio Insign au reusit sa modeleze pe intimitatea unui spatiu domestic, cu o paleta subtila de crem si accente rose, unul dintre cele mai elegante si distinse proiecte de amenajari spatii comerciale.

Imbinand luxul si eleganta cu atmosfera primitoare si calda a saloanelor de infrumusetare, pastrand nostalgia stilului Francez Provencal, dar oferind spatiului utilitatea si luminozitatea specifica spatiilor comerciale, designerii de interior ai Studio Insign au creat una dintre cele mai chic, distinse si fermecatoare saloane dedicate frumusetii.

Tapetul si tapiseriile cu elemente florale, stucaturile elegante, sticla decorativa utilizata pentru ferestre, toate fac parte dintr-o conspiratie a elegantei si a distinctiei, un intreg univers al feminitatii si luxului, dedicate frumusetii si stralucirii feminine.

Atmosfera romantica si primitoare, invaluita in lux si eleganta, toare regasite in proiecte de amenajare spatii comerciale reprezinta una dintre multele specialitati ale designerilor Studio Insign.

Realizarea proiectelor 3D in vederea realizarii celor mai sugestive, creative, originale si elegante amenajari interioare ofera atat specialistilor, cat si clientilor Studio Insign posibilitatea de a avea o viziune clara si completa asupra modului in care se va realiza transformarea spatiului supus amenajarii.